Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufy
csendes tag
SZIASZTOK! Gyors segítség kéne! Adott egy régebbi asztali gép(P4, 2ghz, 512ram ilyen régi
) és a gond az, hogy édesanyám használja, aki ausztriában van, ezért nem tudom megnézni a gépét. Webkamerán keresztül szeretnék skypeolni, de nincs hang csak kép. A webkamerán van mikorofon, jó helyre van bedugva, de csak egy picit serceg mikor bedugja aztán néma csend. Próbált fülest is bedugni oda ( itthon tesztelve, ha füllhallgatót dugok a gépbe, abba is lehet beszélni és hallani). Teamviewerrel megnéztem a mikrofon beállításokat, felismeri a mikrofont a gép, de a hangerőszabályzó virtuális potmétere ugrál, van hogy leugrik 0-ra de alapból is egész alacsonyan van. Mi lehet a probléma? Nem hinném, hogy driver gond lenne, valamit hallottam az msn-ről hogy az be tud így kavarni. Köszi előre is, remélem valaki nézi a topicot és tud segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Airsoft
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) és a gond az, hogy édesanyám használja, aki ausztriában van, ezért nem tudom megnézni a gépét. Webkamerán keresztül szeretnék skypeolni, de nincs hang csak kép. A webkamerán van mikorofon, jó helyre van bedugva, de csak egy picit serceg mikor bedugja aztán néma csend. Próbált fülest is bedugni oda ( itthon tesztelve, ha füllhallgatót dugok a gépbe, abba is lehet beszélni és hallani). Teamviewerrel megnéztem a mikrofon beállításokat, felismeri a mikrofont a gép, de a hangerőszabályzó virtuális potmétere ugrál, van hogy leugrik 0-ra de alapból is egész alacsonyan van. Mi lehet a probléma? Nem hinném, hogy driver gond lenne, valamit hallottam az msn-ről hogy az be tud így kavarni. Köszi előre is, remélem valaki nézi a topicot és tud segíteni!