Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
atkaHC
csendes tag
fúúú hát nemrég küdltem el a hsz-t, de már emg is találtam a probléma megoldását és le is írom, hátha valakinek tudok vele segíteni...
először a genius oldaán kerestem drivert ami régebbi volt még a cd-n található drivernél is...
így azt hittem már nehéz megoldást találni. de megnéztem milyen drivert használ a genius. C-media-t, így rákrestem a legfrisebb C-media driverre, letöltöttem feltelepítettem és működik is... szerint amúgy már ma kapható alaplapoknál és hangkártyáknál alap, hogy működik a mikrofon erősítés, csak az én esetemben is az volt, hogy a hangkártyához mellékelt cd-n található drivel több éves volt... elég elavult..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest