Új hozzászólás Aktív témák
-
atkaHC
csendes tag
fúúú hát nemrég küdltem el a hsz-t, de már emg is találtam a probléma megoldását és le is írom, hátha valakinek tudok vele segíteni...
először a genius oldaán kerestem drivert ami régebbi volt még a cd-n található drivernél is...
így azt hittem már nehéz megoldást találni. de megnéztem milyen drivert használ a genius. C-media-t, így rákrestem a legfrisebb C-media driverre, letöltöttem feltelepítettem és működik is... szerint amúgy már ma kapható alaplapoknál és hangkártyáknál alap, hogy működik a mikrofon erősítés, csak az én esetemben is az volt, hogy a hangkártyához mellékelt cd-n található drivel több éves volt... elég elavult..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest