- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetsumei
csendes tag
-
Sundesz
addikt
K7S5A... mondjuk SiS alapon nem túl izmos.
-
Sundesz
addikt
Az igaz, hibridek xarok, lassúak...
-
Sick Boy
őstag
''ritkán válnak be hosszú távon'', de baválhatnak, általában a RAM-ok keverésével volt a baj. Saját óckodásomnak adtam hangot...

Nem találkoztam még új hibrid alaplappal, sőt DDR-II memmell sem, így érdemben nyilatkozni igazából nem tudok, csak megjegyeztem, hogy a régi hibridekkel csak a baj volt általában...

-
Rover623
félisten
Azért ez kicsit más...
A DDR-II jobban hasonlít a DDR-hez mint az EDO az SD-hez...szerintem...
Azonkívül a régi hibrideket boldog boldogtalan csinálta, ezeket meg csak a brand-ek merték bevállalni komolyan (Asus P5GDC, Gigabyte Duo sorozat, stb...).
Ne felejtsük el, hogy ezeknek a gyártóknak voltak 845-ös alaplapjai teljesen korrekt 800MHz-es támogatással, vagy 865-ösök engedélyezett PAT-al, stb...
A P5GDC meg ''támogassa'' a 600MHz-es DDR-II memcsiket is, tehát van továbbfejlesztési lehetőség benne bőven... -
Sick Boy
őstag
jaja RAM az van...
állítólag a mérnökök már eléggé feszegetik a DDR technológia határát... hát ki tudja... +látjuk, lehet, úgy elfullad, mint az Intel féle RD-RAM... bár ez ígéretesebbnek ígérkezik!
aztán azt vesszük majd észre, hogy beleszivárog a 7köznapokba, mint annak idején az SD és a DDR váltáskor...
-
dr.kiky
tag
ahhoz nem olyan lap kell,ami támogatja is?????

-
Sundesz
addikt
De különben már elérhető elég sok helyen DDR-II-es modulok. Jobb helyeken 30k alatt kapsz 512-est!!! (Konkrétan a www.aqua.hu ra gondolok)
-
-
Wilhelm
csendes tag
Szeretné ddr2 ramot venni a gépbe de még egy árlistán sem látom vagy ha igen nagyon drága. Azt szeretném megtudni kb. mikorra lesz egyárban a mai ddr memóriákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ez egy 533as ramtol.