Új hozzászólás Aktív témák
-
zetsumei
csendes tag
-
Sundesz
addikt
K7S5A... mondjuk SiS alapon nem túl izmos.
-
Sundesz
addikt
Az igaz, hibridek xarok, lassúak...
-
Sick Boy
őstag
''ritkán válnak be hosszú távon'', de baválhatnak, általában a RAM-ok keverésével volt a baj. Saját óckodásomnak adtam hangot...
Nem találkoztam még új hibrid alaplappal, sőt DDR-II memmell sem, így érdemben nyilatkozni igazából nem tudok, csak megjegyeztem, hogy a régi hibridekkel csak a baj volt általában... -
Rover623
félisten
Azért ez kicsit más...
A DDR-II jobban hasonlít a DDR-hez mint az EDO az SD-hez...szerintem...
Azonkívül a régi hibrideket boldog boldogtalan csinálta, ezeket meg csak a brand-ek merték bevállalni komolyan (Asus P5GDC, Gigabyte Duo sorozat, stb...).
Ne felejtsük el, hogy ezeknek a gyártóknak voltak 845-ös alaplapjai teljesen korrekt 800MHz-es támogatással, vagy 865-ösök engedélyezett PAT-al, stb...
A P5GDC meg ''támogassa'' a 600MHz-es DDR-II memcsiket is, tehát van továbbfejlesztési lehetőség benne bőven... -
Sick Boy
őstag
jaja RAM az van...
állítólag a mérnökök már eléggé feszegetik a DDR technológia határát... hát ki tudja... +látjuk, lehet, úgy elfullad, mint az Intel féle RD-RAM... bár ez ígéretesebbnek ígérkezik!
aztán azt vesszük majd észre, hogy beleszivárog a 7köznapokba, mint annak idején az SD és a DDR váltáskor... -
dr.kiky
tag
ahhoz nem olyan lap kell,ami támogatja is?????
-
Sundesz
addikt
De különben már elérhető elég sok helyen DDR-II-es modulok. Jobb helyeken 30k alatt kapsz 512-est!!! (Konkrétan a www.aqua.hu ra gondolok)
-
-
Wilhelm
csendes tag
Szeretné ddr2 ramot venni a gépbe de még egy árlistán sem látom vagy ha igen nagyon drága. Azt szeretném megtudni kb. mikorra lesz egyárban a mai ddr memóriákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest