- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Hopkins95 #96 üzenetére
szinte egyik sem, összesen van kb 30 a több szárból, vagy több ezerből
nekem is teljesen játszhatatlan az fps kontrollerrel, de az rts sem nagy élmény, de azt még elkezeltem
viszont egé+billzettel abban is sokkal hatékonyabb vagyok
unokaöcskös mondta jól, kontrollerrel olyan mintha kívülállóként játszanék, egér+billzettel meg "benne vagyok a játékban"nonsen5e
igazából mindegy mért nem natív, de akár a sony, akár az ms mondhatná hogy nohölgyekasszonyokurak', kötelező, nem csak opciós
de nem mondják_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
L.Edit
tag
válasz Hopkins95 #45 üzenetére
Elviekben, de az a blokk a GPU-ba került be, és annak az erőforrásat terheli, ami szintén az fps-t adja .
Amíg a fordítás tényleg olyan kevés időt vesz igénybe, ami nem akadályozza a GPU-t sem a textúrák betöltésben, sem a stabil frame gyártásban, addig ez egy valid megoldása lehet ennek a problémának.Csíramentes, mosott-szárított belsőség eladó.
-
L.Edit
tag
válasz Hopkins95 #41 üzenetére
Ezzel én nem akarnék vitába szálni. itt a gyorsító a terheléshez mérten megfelelően ki van szólgálva memóriasávszélességgel, de ha ugyan ezt a funkciót a cpu-n belül a rendszermemóriára kötve, vagy egy másik PCI-express porton ülő hardveren szeretnéd megvalósítani, akkor töredék teljesítményre lenne képes, mert nem lenne képes az adat olyan gyorsan mozogni a felhasználási helyek között.
Gpu-ban működhet, kérdés hogy mekkora mennyiségű memória lecsippentése szükséges, amivel már elég gyors a folyamat. Ill. a memóriavezérlőn és a pci-express vezérlőn produkálna-e a GPU normál működésével konkuráló terheléseket? Ami végeredményben ugyan olyan tüneteket okozna a megjelenítésben, mintha a CPU lenne megterhelve ezzel a feladattal, és az nem tudná időben kiszólgálni a GPU-t adattal.
[ Szerkesztve ]
Csíramentes, mosott-szárított belsőség eladó.
-
válasz Hopkins95 #41 üzenetére
Azt azert ne felejtsuk el, hogy ez az RT is csak effektezesre jo, mert ha mindent ezzel akarnal kirajzolni, lenne 0.5 fps-ed - jo esetben - tehat azert nem akkora nagy durranas. Mezogazdasagi segedtechnikus latasanak rontasara jo.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
L.Edit
tag
válasz Hopkins95 #30 üzenetére
Mivel beavatkozási lehetőségnek ez mardt, és a hoszzú évek során, erre a probléma kezelési módszerre (és a nem megoldásra) szoktatta rá felhasználóit, így ez lett a csoporton belül megszokott és elvárt magatartás.
Nem látszik az, hogy a következő 3-5 évben bármilyen tartós erőforrás limitbe ütközne a pc, így kényszer->akarat hiányában nem lesz ebben változás.Szűk keresztmetszet kérdése: PC-be célhardvert illeszteni fixen, az mindig kissebb hatásfok javulást hoz, mint célhárdverbe tennéd meg ugyan ezt. Mert itt egyszerűen a környezet lesz képtelen kiszolgálni azt maradéktalanul, hiszen annak alapkoncepciója is "csak" univerzális felhasználásra alkalmas. Mivel a végeredmény nem lesz perfekt, így kb. pazarlás célhardverben gondolkodni.
[ Szerkesztve ]
-
L.Edit
tag
válasz Hopkins95 #19 üzenetére
Én úgy veszem ki a cikkből, hogy nem az a fő probléma, hogy mennyi időt vesz igénybe a folyamat, hanem az, hogy valakinek meg kell csinálnia, valamilyen értékes erőforrást elhasználni rá és ehhez nincs túl nagy kedv. Röviden: nyűg.
Ez az egész tanácstalanság csak arról szól, hogy kit szivassanak. Ha bekerül egy fix funkciós egység a cpu-ba, ami csak ezt csinálja, az sem találtatna 100%-os megoldásnak. Mert azt le kell valakinek terveznie, valamint megeszi a tranzisztort/területet olyan egységek elől, amiket jóval univerzálisabban fel lehet használni, ergo 2x kerül pénzébe a CPU gyártónak, ha beleáll ebbe a feladatba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest