- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RunTimeError
tag
A cég valószínűleg nem fizeti, ezért is online tanfolyam+könyv+gyakorlással csinálnám meg.
Mivel szeretnék váltani kifejezetten infrastruktúrával (WS12-16,VM,Network, akár Azure) foglalkozó pozícióra ezért szeretnék minél több tudást,tapasztalatot, cert-et felszedni.
Sajnos hiába évek óta része a munkámnak, mivel nem ez a fő tevékenységem illetve papírom sincs róla sok helyre be se hívnak mondván nincs papír vagy gyakorlat hozzá. Illetve emellett ezt élvezem is csinálni, főleg a troubleshooting részét ezért is érdekel. -
szallasi007
őstag
Nem emlékszem hogy még Magyarországon dolgozol e de az utóbbi 1 évben tele voltak az álláshírdetések azzal a követelménnyél hogy legyen mcsa vagy néhány MS vizsga. 2012r2 és 2016 vagy Exchange 2012, azért én még mindig azt látom hogy azure az még vmi megfoghatatlan ördögtől való vmi rengeteg kkv-nek.
Ja nekem nincs hegyekben vizsgám de volt ahol 7 számjegyű bruttó volt az induló csak én meg bexartam hogy nem menne 😭
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Olcsó ZTE-t kapott a Balkán
- Google Chrome
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest