Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Realradical
őstag
válasz
mrmagus #2065 üzenetére
Hát bukott ember lettem 682 ponttal. Az előző 3 sql-es vizsga ehhez képes lóf@sz esti holdfénynél. A teszt 70%-a kb. ez: Van egy kilóméteres query, mi lesz a result?
A baj csak az volt, hogy 55 kérdés között volt kb. 10 xml-es query/adat. Nomeg volt még ezen kívül kb. 5-6 aminél XML alapú query-t kellett optimalizálni. Be is néztem sajna. Szerencsére kértem second shotot, így jövő héten újrapróbálkozok felvértezve az XML-es tudással.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Eredeti játékok OFF topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- DIRT Rally 2.0
- EA Sports WRC '23
- GAI: Poor Volta...
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i7-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest