- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
BaLee
addikt
Nekem is az említett DualOptical van, 2 éve vettem 14k körül. Az ára most is annyi ha kapni még valahol ez egyben jelzi is a minőségét, mivel ami két év alatt nem nagyon veszít az árából az azért nagyon jó lehet...
Igaz, hogy ebben két optikai érzékelő van és ezért eszméletlen pontos és képes gyors mozudlatok lereagálására de próbáltam én MS Intellimouse 1.1-et (egy időben minden CS-s azt dícsérte) nos nagyon jó kis egér az is de nem kaptam tőle ugyanazt a gyorsaságot, mint a logitechtől. Próbálj megrántani egy 3-4k körüli optikai egeret gyorsan az asztalon vagy egérpadon és nézd ahogy a kurzor megy össze - vissza. Nos az enyémnél ilyen nincs, pedig sima számítógépasztalon használom, semmi egérpad.
És a logitech fogása is jobban bejött de ez valószínű azért van mert ezt szoktam meg. És az 5 év garancia azért nem utolsó egy ~10-15k-ba kerülő egérnél, mivel nem valószínű, hogy ennyi idő alatt le fogod cserélni. Legalábbis én biztos nem.
Az egér volt az első Logitech cuccom a géphez, azóta ha vettem valamit (Kormány, Joystick) az általában logitech volt és sosem csalódtam bennük. A legjobb cuccokat csinálják.
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1 humoros
- Milyen egeret válasszak?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs