- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Vezetékes FEJhallgatók
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Aktív témák
-
Lehetőségek:
1. Kidobod az egészet.
2. Szép csendben megőrülsz.
3. Anyázó leveleket írsz a jogtisztán megvett programod :) terméktanácsadásának, és ha még karbantartják, akkor esetleg a következő frissítésben már ki lesz javítva néhány a leggyakoribb elszállások közül. Ennek a lehetőségnek a valószínűségét elképzelheted te is, így marad a másik két lehetőség. :DDD -
laxius_
tag
Ez a kerdes engem is foglakoztat, mert nekem a tony hawk 2 nel van ez a hiba. Tulajdonkeppen ertem amiket irtatok valasznak, de mi a megoldas a problemara azon kivul hogy kidobom az egeszet? :)
-
Azért az sem kizárt, hogy tényleg az MSVCRT-ben legyen a hiba, de valóban lényegesen kisebb az esélye, mint a programhibáé. Egyébként hibás hardvernek is lehetnének ilyen tünetei, de az nem csak ezekkel a programokkal jönne.
-
umek
tag
Csá mindenki. Lenne egy kérdésem.
A problémám 2 játékkal fordult elő egymás után, többel még nem próbálkoztam, de nagyon idegesít.
Az egyik játék a Tony Hawk's Pro Skater 3 , a másik Max Payne. Mondom nosztalgia meg ilyenek, és jáccok egyet... Installálás megvolt, akarom indítani a gamet. Erre kiirja a geci, hogy
MICROSOFT VISUAL C++ RUNTIME LIBRARY, meg alá, hogy
Runtime error!
Program: elérési út
Abnormal program termination.
és ok...
Szal most nagy gondba vagyok, mer nem értem hogy mit szarakodik a gép.
a gép: amd xp1800+, 512 DDR (333), Ati Radeon 8500LE, Plextor író, Maxtor vinyók, meg egy SB Live. Az oprendszer XP.
Ja, meg néha kiirogatja az xp, hogy túl kevés a virtuális memória a gépben, ezért megnöveli a valamilyen fájl méretét... ez sem tetszik túlságosan...
Nem értem ezt az xp-t...
Ja, a játékok egyébként haver gépén mennek, igaz, hogy azon millenium van. Szóval várom a hozzászólásokat.
Köszi!
umek
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest