Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobbeV0201
tag
Találtam egy HP 7,4mm x 5mm center pines tápot, ami 18,5V 6,5A ez károsítaná a dokkolót vagy a surfacet?
Könnyen, sőt, kimondottan gyorsan tanulok, csak nem mindig azt, ami le van írva.
-
Mirage
tag
Igen a 64 giga tényleg nem sok, de úgy tudom bővíthető az összes modell tárhelye, így ez talán kevésbé lehet probléma mint a ram, ami viszont nem az.
Tényleg nagyon drága, ez elég sajnálatos mondjuk de jó tudni hogy legalább van rá mód ha minden kötél szakad.
Köszönöm a segítségetek!
-
Mirage
tag
Köszi hogy megosztottad a tapasztalataid!
Igen, sajnos nem olcsók ezek a készülékek önmagukban sem, a type cover, toll és egér trióval megtoldva meg pláne nem, ezért is akartam először mindenképp kérdezősködni mielőtt elhatározom magam a vásárlás mellett.
Bár ha azt vesszük, egy ios vagy android tablettel sem úsznám meg sokkal olcsóbban, viszont azok esetében nem tudom mennyire funkciókban gazdagok az ms office programok, amikre azért. szükségem van így mindenképp windowsban kell gondolkoznom azt hiszem.Annyi kérdésem van még esetleg, hogy a gép hátulján a kitámasztóval mennyire kell óvatosan bánni, illetve mennyire áll biztos talpakon?
Teszem azt ha ülök az asztalnál valakivel, és az illető tevékenykedik valamit úgyszint az asztalon az mennyire rezegtetné meg a készüléket? -
A`rpi
addikt
...Okulva a történésekből, én hibáztam mint utólag kiderült.
-Nem a hivatalos Surface Book 2-höz való telepítőt szedtem le.
A fentebb taglalt jelenség ennek volt köszönhető egész egyszerűen az érintő kijelző drivere nem volt fenn azért nem érzékelt.
Szerencsére, a dokkolóbázishoz kapcsolva azt a néhány kattintást, amit még a telepítés befejezéséig kellett megtenni, meg tudtam ilyen módon oldani.
Aztán a továbbiakat már tudom intézni, a saját bluetooth perifériáimmal.
Segéltséget két kedves fórumtás is nyújtott, külön köszönet nekik:
-werbed
-jakabbaluE öröm E bódottá
-
MasterMark
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest