Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
Megtaláltam én is, de ez a készítő oldala lehet..
Virustotalon 43-ból két virusirtó ismerte fel.Remélem lesz rá megoldás a közeljövőben.
-
Osiris
őstag
Találkozott már valaki a ztetzerz.exe-vel a gépén? Nem tudom mi ez, de a fenti események óta (vírus bekapása és kiírtás) ez a ztetzerz.exe időnként összeomlik a gépemen. Jelenleg nyomozom, hogy mi lehet és, hogy kerülhetett ide.
-
Osiris
őstag
Közben kiderült, hogy a memóriában volt a vírus amit megtalált és valamiért nem tudta fájlhoz kötni. Minden boot után az a figyelmeztetés fogadott, hogy vírus van és mindig csak a memóriában található példányt irtotta ki. A teljes gép vizsgálat futtatása aztán megtalált 8 fertőzött fájlt a hdd-n, amiket ki is irtott. Azóta meg is szűnt a riasztás.
Egyébként a historyban is csak egy vírus név volt. Valahogy függetlenítette magát a tartalmazó fájltól a futó vírus. -
Osiris
őstag
Sziasztok!
A gépemen a Microsoft Security Essentials talált valami trójait, de csak a vírus típusát és nevét volt hajlandó elárulni, azt viszont nem tudom kideríteni, hogy miben találta, így most fogalmam sincs, hogy mit távolított el a gépemről. A karantén tartalmára is csak annyit mutat meg, hogy van benne egy xy trójai, de azt nem, hogy mi az. Meg lehet ez nézni valahol?

Új hozzászólás Aktív témák
- Léghűtés topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- iPhone topik
- Társasjáték topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi