Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
BigManus #5671 üzenetére
Hát én azért ismerek jópár programot, amelynek a telepítője felismeri, ha már telepítve van az adott program korábbi verziója, és automatikusan felülírja, vagy ha szükséges, eltávolítja a korábbi verziót, a felhasználói beállítások megtartásával. Rosszabb esetben szól, hogy addig nem tudja folytatni a telepítést, amíg nem távolítod el a régi változatot.
Az Office esetében a guglizás mindenféle választ kidob, de kötelező eltávolításról egyik sem szól, legfeljebb ajánlottnak tartják – viszont többnyire nem részletezik, hogy miért. Ugyanakkor ilyen választ is lehet találni:Na most, én tettem egy próbát, és fent hagytam a 2016-os Professional Plus-t, és ráindítottam a 2021-es PP telepítését. Rettentően sokáig vacakolt (pedig offline telepítőt szedtem le a MS-tól), és mielőtt teljesen lefutott volna, hibaüzenetet dobott, mely szerint nem sikerült a telepítés. Ennek ellenére a gép újraindítása után sorban elindítottam a csomag egyes elemeit (Word, Excel stb.), és legnagyobb meglepetésemre a 2021-es verzió fut már mindből, de a korábbi beállításaim, személyre szabott menüsoraim stb. megőrzésével! Úgy tűnik tehát, hogy ha nem is problémamentesen, de felülírta az új verzió a régit, és még csak nem is mellételepült a réginek – amit az is valószínűsít, hogy a meghajtón elfoglalt tárhely nem lett kevesebb egy szemernyivel sem… Na, ilyenkor mi van? Én mindenesetre örülök neki, mert pont ezt szerettem volna elérni.
Egyetlen „érdekességet” tapasztalok, ami azért jelzi, hogy itt valami nem pontosan úgy történt, ahogy kellett volna neki: a Vezérlőpultban, a telepített programok között most ott vírít az Office 2016 PP és az Office 2021 PP is, de mindkettőnél a mai napot írja a telepités dátumának, és pontosan ugyanaz a hosszú verziószámuk is – vagyis már a 2016-os sorában is a 2021-esnek a verziószáma jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- PlayStation 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Régi (Retro) Pc játékok
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest