Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Robert75
csendes tag
Én meg így jártam:
Sosem gondoltam volna, hogy a 1GB gyári Nokia SD kártya közel 1,5 év használat után a padlóra köp
. Próbáltam formázni a telefonnal, laptoppal, pdaval, asztali pc-vel de nem sikerült.
A következő hibaüzenetet adta az xp:
-------------------------------------------------------
G:\ nem érhető el.
A szemaforhoz rendelt határidő lejárt.
-------------------------------------------------------
Erre egy OK-t lehet nyomni és kész!
Béke poraira....
Na már most én amikor megvettem az 5610et ezt adták hozzá. Bele lett rakva és egészen mostanáig nem is vettem ki.
Van egy Asus A636 pda-m(3 éve) abban szinte napi rendszerességgel cserélem az sd kártyákat. 1GB Kingston ezen a navi. Egy 2GB A-data ezen meg mp3 van. És hibátlan.
Na mindegy ebben ennyi kilométer volt és valószínűleg a te sd-d is elhunyt...............
Próbáld esetleg még más pc-kel és vagy egyéb masinákkal formázni, de láttatlanban kapút!
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest