- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
50e ora elettartammal en olyan szinten kiegyeznek, hogy el se hiszed.
Napi atlag 2 orat megy a TV (es most erosen felfele kerekitettem), szoval 50 ezer ora az bo 68 ev hasznalatot jelent nekem. Az tenyleg azt jelentene, hogy megvettem az utolso TV-met."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Ez a legtobb dologgal igy szokott lenni.
Fejlesztik, skalazzak, tomeggyartasi problemakat megoldjak, ilyesmi, aztan ami eddig gond volt, az nem lesz az.Amugy abszolut hasrauteses tippre azt mondanam, hogy megoldottak egy nagy pixelsurusegu kijelzot, de meg nem tudjak tokeletesen gyartani a nagy paneleket, sok a hiba, igy viszont ki tudjak vagdosni belole a kisebb kijelzoket, es fel lehet hasznalni ertelmesen a paneleket. Van benne logika, ha belegondolsz.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Naná!
Ha más nem, remélhetőleg idővel lenyomja az oledek árait megfizethető szintre végre. Ha picit is jobb lesz, márpedig a technológia elvileg jobb, akkor az plusz az újdonság varázsa 5-10 év alatt leválthatja az oledet a felső polcon.
Bilibe lóg a kezem, de remélem az lesz, hogy ahol most a jobb VA paneles TV-k vannak, oda kerül az oled."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az AU Optronics még az év végén kereskedelmi forgalomba hozza Micro LED kijelzővel ellátott eszközeit.
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Rendőrségi feljelentés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eredeti játékok OFF topik
- Gurulunk, WAZE?!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest