Hirdetés

Aktív témák

• ONEFREE

aktív tag

Apire 5755G

Core i7 2670QM 2.2-3.1 GHz
    Nvidia 630M 1 Gb
    8 G DDR3 1333 MHz
    1 T HDD
    Bios 1.21

Én teljesen meg vagyok vele elégedve..72 C "Outlast,Cabela's Big Game Hunter Pro Hunts,Crysis3" foknál még soha nem ment fel a videó karim.Bár én újra pasztázással kezdtem."Antec Formula 7 Nano Diamond" Én az aksival szívok..Nem fogad el csak gyárit..Utángyártottról tegyetek le..Nem fogja tölteni..Probáltam 2 db al is..
    Én azt nem értem a laptopokat miért nem csinálják meg ,hogy "kopoltyú" ból szívják a levegőt??Oldalról,hátulról,felülről ,de pont alulról?!!! Viccc!!!!

• adsqwe

csendes tag

válasz c0nn0r #2 üzenetére

En ugy olvastam az acer oldaln hogy az Nvidea csak a Windows 7 Professionnel es az az utaniakkal megy nekem ultimatom van es eddig mindig elindult bar meg csak egy honapja van meg.
    En leteszteltem a gpu-z-vel, cpu-id-vel es a proci 85C foknal nem ment fennebb. A Call of Duty MW3-at ,az AC Brotherhood-ot as a NFS Run-t jatszottam rajta full grafikan es azert eleg kemenyen nyomta ki a meleg levegot.
    Nekem bluetoothom nincs, volt mar hogy az aksim film nezessel (bar nem HD filmet neztem) de 5 orat birta

Az en problemam meg az is hogy en nem tudom egy coolpadre letenni eleg sokat ekllene hordoznom es kisse feltem

• c0nn0r

tag

Hali!
    Nekem ilyen van feketében, januárban vettem, i5 2430M, GT540, 4GB RAM, stb.
    Nálam desktop replacementként működik, vagyis nem hordozom sehova, akksi sem volt még benne sosem, külső bill és egérrel használom, nem nyitogatom, letettem a coolpadra és ott csücsül fél éve :)
    Na de a lényeg:
    A hűtése nem feltétlenül csillagos 5-ös. Nem hinnem hogy alul van méretezve, csak szerintem a BIOS-beállítások nem tökéletesek. A Coolpad is max 3-4 fokot tud hűteni rajta, mert szerencsétlenül kicsik a levegő belépő lyukak. Nálam nagy és intenzív terhelésnél bizony 95C fokig is elmászik a proci. Intel adatlap szerint 100C fok a vége, ott throttling van, vagyis lekapcsolgat. Eddig nem fordult elő.
    Minőségre szerintem korrekt, főleg, hogy ennyiért a konkurencia semmivel nem jobb. Sajnos jelenleg szívok vele szoftveresen... A bluetooth már a kezdetek óta nem hajlandó felismerni a fülesem, holott eddig minden mással tökéletesen működött. 1000féle driverrel próbálkoztam. Amúgy adatátvitel működik.
    Ja! fontos, hogy az alap BIOS-szal nem indult e la gép, ha egy HDMI kábel bele volt dugva!! A Post screen-nél kifagyott. 1.20-as biossal megy.
    Ami viszont engem is érdekelne, hogy az nvidia optimus-sal mit kezdjek, mert amióta frissítettem 1-2 drivert, azóta nem hajlandó a GT540 menni, csak a HD3000. Már minden driver minden permutációját és sorrendjét kipróbáltam, de a GT540 csak akkor aktív ha az nvidia vezérlőpultban a forgó nvidia logo-t látom. Minden más esetben kikapcsolja a GPU-t. Vannak figyelőprogijaim és látom, h kilővi és csak a HD3000 megy. Megyhát a crysis2-n látszik is, h nem zökkenőmentes....
    Még force-olni sem tudom, hiába adom meg kézzel, akkor sem használja.

Remélem segítettem :)

• adsqwe

csendes tag

Nem reg vettem meg az Acer Aspire sorozatanak egyiket az 5755G-t es egy kisse elbizonytalanodtam mivel meglehet hogy kisse elhamarkodottan dontottem, nem igazan neztem meg a teszteket :(.
    A gep referenciaji:
    Nvidea GT 540M 2gb-os videokartya
    I5-os 2.4 Ghz-es proci Turbo Boust-tal 3000-es
    8Gb Ram
    750 HDD
    2 eves garanciat kaptam bar ez nem unios garancia, az aksira csak fel evet

Nagyon tetszik meg minden bar mondjuk a hatlap az kisse ujlenyomatozik de ezt emg el tudom viselni.
    Utolag joper tesztet olvastam es nem igazan tudtam eldonteni hogy akkor vegulis mennyire megbizhato, a velemenyek elegge megoszlanak mindenhol.

Szerintetek jol dontottem es megerte megvenni ezt a gepet, nem szeretnem ha meggyulne vele a bajom es amugy meg szerintetek mennyire strapabiro masina annak ellenere hogy muanyag boritasu?

Aktív témák

Hirdetés