Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Na jó, de ott az első hozzászólásban a kitétel, hogy lehetőleg fiatalok, frissen végzettek jelentkezését várják. Én mint 35 éves IT mérnök 2 diplomával 2 nyelv ismeretével (franciául írok olvasok) aligha rúghatnék labdába. A másik dolog meg az, hogy eddig bárhová elmentem, a tengernyi ajánlásom, papírom, munkáim nem voltak elegendőek, hanem vagy A. elém tettek egy primitív kérdőívet, amin 50 feladat volt és 10 perc alatt kellett volna megoldani, vagy B. feltettek olyan primitív kérdéseket, hogy mi a Trigger és amikor visszakérdeztem, hogy miféle kérdés ez,a válasz az volt vigyorogva, hogy vizsgakérdés.
Na ne, engem ennyi éves fejjel és szakmai múlttal a hátam mögött senki ne akarjon vizsgáztatni. Ez egy olyan terület, ahol 10 perc alatt kiderül, ha valaki nem ért hozzá és passz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest