Új hozzászólás Aktív témák
-
edipqe
senior tag
áh értem, kellemetlen, egy ekkora cégnek az ilyesmi... ejnyebejnye.

Bp.-en 2 barátom nekik dolgozik, és a pénz kb a helyén van.
Nyugi ez nem csak felétek van meg, Fehérváron is fele annyit adnak mint a fővárosban, ugyan azért a munkáért. Ez van. Ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni, max költözni.

-
edipqe
senior tag
Hát ha tapasztalt infós emberke lennék és ezt az ajánlatot dugnák az orrom elé, onnantól felállnék az asztaltól, és elmennék, köszönés stb minden nélkül.
Egy dolog alá mérni az ajánlatot, hogy az adott cég jól járjon, ha a jelentkező behúzza a farkát és nem meri esetleg megemliteni, h én nem ennyire gondoltam,
és egy másik dolog megalázni egy embert. Amit leirtál a megalázósba tartozott. Remélem az nem egy világcég volt, vagy ha igen halljuk a nevét!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
biker
nagyúr
jajj, sup, még mindíg nem érted...
nem hozzáértő, tapasztalt, szakember a kulcsszó, hanem rugalmas, fiatal, kezdő, csapatjátékos, kommunikatív.
fiatal, kezdő, hogy ne tudja, mikkel fogják szívatni, rugalmas, hogy reggel 6-tól este 10-ig dolgozzon, csapatjátékos, hogy a többi birka után menjen, ne legyenek gondolatai, kommunikatív, hát ezt nem tudom, én kommunikatíve elküldöm a halálba a főnököt ha kell
tehát ezt még nem fejtettem meg.nem az a lényeg, hogy mennyire értesz a munkádhoz, hanem hogy a tesztek alapján mennyire lehet kiszipolyozni és rángatni madzagon.
-
lacko81
tag
A papírok, életpálya stb csak egy dolog. Azzal, hogy kitöltetnek veled egy akármilyen tesztet, abból azért sok mindent ki tudnak szűrni, nem csak a szakmai tudásod. Hogy gondolkozol, hogy oldod meg a problémát, mennyi idő alatt, hogy állsz hozzá, mennyire vagy együtt működő, mennyire vagy precíz...
Szóval a szakmai tudás mellett még sok szempont van, amit figyelembe vesznek. És ha úgy kezded, hogy Te márpedig nem fogsz teszteket kitölteni, akkor a hozzáálásodat elég negatívan fogják értékelni. -
edipqe
senior tag
erre azt mondom, hogy az elején a nyomikat szurik meg, utána jon csak sok helyen az igazi rostálás. Az, hogy a dolgok elején alapokat akarnak kérdezni nem jelenti azt, h utána nem jonnek komolyabb kérdések.
35 évesen nem vagy hajlando idiota teszteket kitolteni? Nem muszály..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tehát ezt még nem fejtettem meg.