- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
Aminél ahogy látom, a követelmény a minimum 10MB/s szekvenciális olvasási teljesítmény, és a 4000 műveletes véletlenszerű művelet.
A Lexar kártya pl V30-as, ami 30MB/s-et garantál szekvenciális olvasásnál.
Az Adata meg V10-es, ami 10MB/s-et garantál szekvenciális olvasásnálViszont amit te is, és én is belinkeltünk, az igen világosan leírja, hogy ez a Sandisk kártya az UHS-I szabványnak felel meg, ami 104MB/s szekvenciális olvasás esetén. Ha több kell, akkor vedd meg a Sandisk spéci olvasóját, ami tudja a spéci adatátvitelt.
-
-=RelakS=-
veterán
Pedig működik. Normál UHS-I olvasóban hozza a kb 100MB/s-et, a 160-at meg olyan olvasóban hozná, ami tudja ezt a saját, egyedi kommunikációt. Vegyél olyat, gyors lesz.
Az A2-es sebességet valószínűleg mobilban sem hozná, ha a mobil nem ismeri a Sandisc féle egyedi megoldást.
-
-=RelakS=-
veterán
Ezt meg hogy? Egyeztet az olvasóval, és ha az említett típus, akkor engedi a nagyobb sebességet? Ha ennyire konkrét trükk van beépítve az azért már szemétség. Ha meg nem, akkor a többiek vajon mit hagynak ki?
Sandick oldalán ezt daláltam:
* Up to 170MB/s read speeds, engineered with proprietary technology to reach speeds beyond UHS-I 104MB/s, require compatible devices capable of reaching such speeds.Szóval UHS-I-el nem is lehetne sokkal gyorsabb mint amik kijöttek neked?
Látom, a sebesség mellett van két csillag. A csomag hátulján az mit ír?
-
headhunter
addikt
"Transcend microSDHC 32GB Class 10 USH-I U3 633x"
Ugyanezt a kártyát akartam elsőnek venni, de végül maradt a Sandisk.
USB 3.0-n tesztelve, már nálam is hozza a "gyári" értékeket. [link] (Internet Coffee)
-------------------------------------------------------------------------------------------
a8lKüldtem egy privát üzenetet...
-
a8l
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest