- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Sefter
veterán
kipróbáltam, hogy mi van ha a mélynyomóba csak a jobb vagy bal csatornát használom.....
először 1 durranás az anyagi síkon..........nem szólt a mélynyomó.......azután 1 durranás az asztrál síkon (az idegszálaim)... :) ), mert itt sikerült jól ''belőni''.....
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AZ ÉPÍTŐ JELLEGŰ HOZZÁSZÓLÁST ! -
Den
veterán
Ezek egyértelmű dolgok, csak nem akartam ragozni. A lényeg az volt hogy csak azért ne rakjon 10 méteres kábelt hogy el tudja helyezni a többi hangszóró közelében vagy ilyesmi, tehát topográfiailag rugalmas egy szub. A helyén persze tologatja az ember, meg forgatja, meg a fázist tologatja, nem csak leteszi szemre, aztán kész.
-
DDL
őstag
Azért ez nem ilyen egyszerű. Ha valódi szubról van szó és nem lovardában akarod elhelyezni, hanem kisebb szobában akkor tologatni fogod mire lesz olyan hely ahol nem bolondulsz meg a felsőbass emeléstől. Szélszőséges esetben akár még a földről is fel kell emelni.
Ha meg egy vacak álszub akkor meg megint tologatni kell, hogy találj egy helyet ahol nem csak felsőbass jön.
Üdv: DDL -
rdi
veterán
Talán ide jó a kérdésem, most furcsa, de abszolut tájékozatlannak érzem magam.
Szóval egy SoundMax integráltra tennék fel 2.1 hangfalat, de a driverében nincs ilyen lehetőség, csak sima sztereo, 5.1 és 6.1.+ 7.1. (hogy az minek ?).
Akkor ha egyszerűen sztereón adom ki a jelet, a sub szépen fog szólni ?
Szilveszeri bulira lenne... -
Ploszi
senior tag
hát biztos igazatok van, de az én aktív Infinity mélynyomóm leírásában úgy volt írva, hogy ha erősitett kimenetem van (ugye 1 ) akkor osszam azt a jelet ketté, és dugjam rá mindkét bemenetre, na én így is tettem (házilag készitett kábel) másképp nem próbáltam, nem tudom, hogy jobb lett-e ettől a hangja :)
-
Sefter
veterán
RCA kábelt lehet csináltatni? (10m kéne :) )
-
Sefter
veterán
köszömöm mindkettőtöknek a gyors választ, két igen komoly betegségtől mentettetek meg: veszettség, idegbaj ;]
-
Den
veterán
lassú voltam :)
-
Azért van rajta 2 bemenet, h ha sztereó rendszered van, aminek nincs sub kimenete, akkor rákötöd a sztereó jelet, és abból kiszűri a mélyeket a sub ->ergo mind a jobb, mind a bal csatorna mélyeit le fogja adni.
Az erősítő subkimenetén viszont eleve rajta van mindkettő, úgyhogy töketesen elég, ha a subkimenetet összekötöd a bal vagy a jobb csatornával (tehát elég egyikkel). -
Sefter
veterán
van egy házimozi rendszerem amira aktív sub köthető....
vettem egy aktív subot, csak nem adtak hozzá semmilyen kábelt a tápkábelt kivéve....
az erősítőn 1 RCA kimenet van a sub-on 2 bemenet (külön bal és jobb oldal...) :F
Én még nem láttam olyan RCA kábelt aminek az egyik oldala szimpla a másik meg dupla....
milyen kábel kellhet ehez?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest