-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
válasz Szten Márs #1988 üzenetére
Elnézést, Fuji E500 természetesen, nem DSLR cuccos.
-
BigBear
senior tag
válasz Szten Márs #1985 üzenetére
Hát ez az sajna. Ha a Fuji végre alkotna egy gépet az F30-ak alapján, mondjuk csak 5x optikai zoommal, (nem, az E500 azért nem egészen ez a kategória, lévén gagyibb felépítésű és messze nem nyújtotta azt, amit a 30-ak) netán még valami képstabbal is megspékelve, na, az igencsak ultimate gépezet lenne. Tudom tudom.... kéz, bili, kihúz.
-
BigBear
senior tag
Ezt az S800-ast én is kuksiztam nemrégiben, kíváncsi leszek rá nagyon, ha megjelenik.
Régóta nézegetek valami kompakt - ultrakompakt, zsebméretű gépecskét, de valahogy nem igazán leltem meg az igazit. A legszimpatikusabbak a Fuji F30 vagy F31fd típusai, manuális beállítási lehetőségekkel, nagyszerű érzékelővel, a kompakt gépek 99%-át alázó zajszinttel (beleértve a legtöbb bridge gépet is), de sajna 3x optikai zoommal, ami igen kevéske.
Ezért is leszek kíváncsi erre a Sonyra. Az érzékelő nem tűnik rossznak, 6x zoom, zsebméret, igaz, sajnos manuális beállítás nuku, illetve gyanús, hogy száműzték a Zeiss lencséket.
[Szerkesztve]