Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
válasz
Szten Márs #1988 üzenetére
Elnézést, Fuji E500 természetesen, nem DSLR cuccos.
-
BigBear
senior tag
válasz
Szten Márs #1985 üzenetére
Hát ez az sajna. Ha a Fuji végre alkotna egy gépet az F30-ak alapján, mondjuk csak 5x optikai zoommal, (nem, az E500 azért nem egészen ez a kategória, lévén gagyibb felépítésű és messze nem nyújtotta azt, amit a 30-ak) netán még valami képstabbal is megspékelve, na, az igencsak ultimate gépezet lenne. Tudom tudom.... kéz, bili, kihúz.
-
BigBear
senior tag
Ezt az S800-ast én is kuksiztam nemrégiben, kíváncsi leszek rá nagyon, ha megjelenik.
Régóta nézegetek valami kompakt - ultrakompakt, zsebméretű gépecskét, de valahogy nem igazán leltem meg az igazit. A legszimpatikusabbak a Fuji F30 vagy F31fd típusai, manuális beállítási lehetőségekkel, nagyszerű érzékelővel, a kompakt gépek 99%-át alázó zajszinttel (beleértve a legtöbb bridge gépet is), de sajna 3x optikai zoommal, ami igen kevéske.
Ezért is leszek kíváncsi erre a Sonyra. Az érzékelő nem tűnik rossznak, 6x zoom, zsebméret, igaz, sajnos manuális beállítás nuku, illetve gyanús, hogy száműzték a Zeiss lencséket.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest