Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi14
senior tag
Milyen fènykèpezőt ajánlott venni 150k körül. Családi fotókhoz, babát fènykèpezni.Ismerősünk vennè, tetszett nekik a mi nikon d5100 gèpünk, de szerintem az fölösleges lenne.
-
Norbi14
senior tag
80-120 ezer között milyen fényképezőt ajánlotok? Nővéremnek kellenek, sokat utazik és szeretne minden megörökíteni mindent, de azt nagyon jó minőségben. Érdemes kompakt-ot venni vagy van ennyiért valami komolyabb tükörreflexes?
-
Norbi14
senior tag
20 nagyon max 22ezerért mi ajánlott? Barátnőmnek lenne, feltétel, hogy jobb képet csináljon mint a mobilja.
-
Norbi14
senior tag
válasz PRO-peller #24006 üzenetére
Ceruza aksisat nem akartam venni úgyse...
Edigital-nál 39.900ft -ért.[ Szerkesztve ]
-
Norbi14
senior tag
Végülis megrendeltem a wb600-at
-
Norbi14
senior tag
válasz PRO-peller #24002 üzenetére
Köszönöm a kimerítő véleményt. És cannonról valami tapasztalat? Nem is egyszerű fényképezőt venni....pl makró képeket melyik gép tud jobbat csinálni?
Eddig akkor a wb600 felé hajlok.
-
Norbi14
senior tag
Ha nem találok zx1-et akkor Samsung wb600 vagy Canon SX130? A wb600 nem csinál túl zajos képeket? Valaki itt linkelt a topikban egy beltéri képet ami nagyon zajos volt.
-
Norbi14
senior tag
válasz PRO-peller #23999 üzenetére
Ajj valaki nem adja el nekem?
-
Norbi14
senior tag
válasz PRO-peller #23997 üzenetére
Igen, nem akarom elkapkodni, de péntekre kéne megyek Velencébe és jó lenne szép képeket csinálni. Itt meg csak Tesco van, ott fs10 volt csak.
zx1 nagyon bejön és nem akarok alá menni minőségben, csak Szekszárd vagy környékén kéne szerezni egyet gyorsan....
[ Szerkesztve ]
-
Norbi14
senior tag
Illetve lehet elnéztem, mert nem találok zx1-et. Uhh akkor most hol szerezzek max 40ért?
-
Norbi14
senior tag
Sziasztok!
Max 40ezerért melyik most a legjobb fényképező? Pana zx1-el szemezgetek.
-
Norbi14
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy Sony DSC-T50, 25ezerért elvileg semmit vagy csak nagyon keveset használt. Igazából nem nagyon találok róla semmit neten, és elég régi model. Meg ér ennyit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest