Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hobby elektronika
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsiv92
tag
Ha van, akkor nagyon buta vagyok. Tudomásaim szerint a 'legkisebb kategória' itt a 70d a dualpixel-el, ami nekem most kellene
Válaszolva: Inkább outdoor, minimális indoor használat. Sötétebb helyszínek sem kizártak. Felbontást tekintve FHD elég számomra, de azért nem haragszom, ha 30 fps felett is tudunk, de nem elsődleges feltétel. Zoom sem lényeg. Esetemben meg tudom oldani lábbal a dolgokat.2080 Super - Xbox Series S - Thrustmaster TX
-
ricsiv92
tag
Sziasztok!
Tanácsotokat szeretném kikérni. Jelenleg egy Canon 600d boldog tulaja vagyok, de elérkezett az az idő, mikor szükségem lenne egy videó közbeni folyamatos autofocus-ra, így sajnos előbb-utóbb el kell tőle búcsúznom. Arra gondoltam, hogy kompaktokban tájékozódnék először, esetenként a könnyű mobilitás miatt. Van esetleg olyan ajánlott kompakt széleslátós videózásra, mely rendelkezik mikrofonbemenettel, illetve annak mountolási lehetőségével és kihajtható kijelzővel? Tudom, hogy olyan kétszemélyes sportkocsit szeretnék, ami jó családos kirándulásra és bevásárlásra, de hátha tudtok olyan irányt mutatni, amerre elindulhatok.
Költségkeretem jelenleg nincs, inkább a lehetőségekhez igazítanám.2080 Super - Xbox Series S - Thrustmaster TX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest