- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
- Home server / házi szerver építése
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- A következő években válaszolna az Intel az AMD-féle 3D V-Cache-re
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BarBusH
csendes tag
válasz Szten Márs #2056 üzenetére
na jó, a kinézet nem is olyan fontos az a lényeg, h tudjon vmit az oldalak jók, köszönöm a segítségeiteket igaz majd csak júliusba fogok venni gépet,de addig van időm keresgélni remélem jönnek be újjak majd írok azért, h milyent vettem,és h bevállt-e Köszönöm mégegyszer. sziasztok.
-
BarBusH
csendes tag
válasz perempe #2040 üzenetére
Uhu... hát a kezdőnek azt értem, h eddig is nagyon sokat fotoztam,mindenféle képet csináltam már,de sajnos amilyen gépünk van,nem erre való. természetfotozás meg a többi is szint úgy érdekel... azért írtam h kezdőnek,mert tényleg nem értek hozzájuk sokat,csak annyit tudtam eddig is h hopsz bekapcs és katt,és kész a fénykép. csak egy kicsit jobban érdekel,és jobb képeket szeretnék csinálni. egy egyszerű gépre gondoltam, de kinézhet úgy mint egy igazi fotósnak (ez nem vmi jól hangzott...) na szóval azért nem egy pici zsebre tehetőt szeretnék,ink lehet nagyobb, olyan 6 megapixelesre gondoltam, és memok. az végülis mind1. Köszönöm h azért segítetettek. Nektek milyen van? az bevált? az S3 jól bírja? tudtok oldalakat adni,ahol kereshetnék gépeket? köszönöm
-
BarBusH
csendes tag
Uhu... hát a kezdőnek azt értem, h eddig is nagyon sokat fotoztam,mindenféle képet csináltam már,de sajnos amilyen gépünk van,nem erre való. természetfotozás meg a többi is szint úgy érdekel... azért írtam h kezdőnek,mert tényleg nem értek hozzájuk sokat,csak annyit tudtam eddig is h hopsz bekapcs és katt,és kész a fénykép. csak egy kicsit jobban érdekel,és jobb képeket szeretnék csinálni. egy egyszerű gépre gondoltam, de kinézhet úgy mint egy igazi fotósnak (ez nem vmi jól hangzott...) na szóval azért nem egy pici zsebre tehetőt szeretnék,ink lehet nagyobb, olyan 6 megapixelesre gondoltam, és memok. az végülis mind1. Köszönöm h azért segítetettek. Nektek milyen van? az bevált? az S3 jól bírja? tudtok oldalakat adni,ahol kereshetnék gépeket? köszönöm
-
BarBusH
csendes tag
Halii... hát emberek, az az igazság h komolyabban szeretnék fogalalkozni a fotózással,és érdeklődnék h egy kezdőnek milyen gépet ajánlanátok? Komolyat szeretnék,de nem olyan igazi profit szóval olyan max 100.000Ft körüli árban gonodlkodtam. Szeretném ha vki segítene nekem h melyik márkájuak közül mik a jók? egy kezdőnek kb hány megapixelest kellene? Segítenétek egy kicsit megismerni jobban a fényképezőket,mert igazság szerint nem annyira értek még hozzájuk.de jobban szeretnék ezekkel megismerkedni Előre is köszönöm a segítségeiteket;) Üdv. : Barbi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest