Hirdetés
Aktív témák
-
KőkorSzaki
tag
válasz
liquidmoon #4163 üzenetére
Nem linkelik be, mert nem tartják jónak. Ettől függetlenül időről időre belinkeli valaki (gondolom most sem kellene sokat visszamenni), és mindig meg is kapja a magáét
-
KőkorSzaki
tag
Kedves Stol, szerintem mindenki tiszteletben tartja a hozzáértésedet (viszont nem a középfokú végzettség és az OKJ-s rendszerprogramozói szakma miatt, legalábbis nem azok akik több diplomával járnak ide fórumozni), és sokan számítunk a tapasztalataidra legfőképpen az emberi és intelligens stílus miatt amivel közkinccsé teszed.
Csak így tovább, nagyon kellesz ide!
[Szerkesztve] -
KőkorSzaki
tag
válasz
.:Kristian:. #3376 üzenetére
A ''Melyik tápegységet vegyem?'' topicba akkor is felesleges ilyet kérdezni, ha mérgesen nézel, ha nem. De ettől még megteheted, csak érdekelne hogy milyen más választ vártál, mert itt nem hiszem hogy bárki azt mondja hogy ''jól tetted, vegyél még egy Qtec-et''. Egyébként meg van qtec topic is, ott otthonosabb.
-
KőkorSzaki
tag
válasz
.:Kristian:. #3361 üzenetére
Ha megvetted, akkor miért minket kérdezel? Nem neked kéne inkább beszámolni, hogy hangos, nincs benne anyag, és az aranyozott csati hasznát nem látod különösebben? Mert mi csak annyit tudunk látatlanban, hogy nem nagy brand, de ettől még bármilyen lehet...
-
KőkorSzaki
tag
válasz
KőkorSzaki #2948 üzenetére
-
KőkorSzaki
tag
Üdv srácok!
Van a mistr-ban olcsóért 360w-os csifi (sirtec) táp 12 centis ledes ventivel. Már venném is, de szerintem ugyanaz a kép van hozzá illusztrációként, amit a 410w-os behalós csifihez használtak anno. Vajon másban is hasonlít hozzá?Esetleg ugyanaz a táp, másik matricával?
Bármi tapasztalat? Az ugyanott kapható 300w-os, 8 centis ventijű delta beles csifiről (GPS-300AB-100L) bármi?
[Szerkesztve] -
KőkorSzaki
tag
Bővebben: link
ezt keresed, nem? -
KőkorSzaki
tag
válasz
strike-force #1383 üzenetére
kira, akkor latod modern a gep, mert 2db 12V-os aga van. vegul is gondolom az alaplap is egyedi, szoval ha 12.8V kell neki, akkor annyit kap...
[Szerkesztve] -
-
KőkorSzaki
tag
Majd figyeld meg, hogy ez a különbség a CM és a Codegen között. A Codegen ráírja a tápra, hogy PFC-s, de nincs benne (stoltól tudjuk). A CM nem írja ki (legalábbis a honlapra), de mégis tuti van benne a. Csak te személy szerint nem mész vele semmire, de az már más kérdés.
[Szerkesztve] -
KőkorSzaki
tag
válasz
Bélaaaa #1156 üzenetére
Akkor most a komplett gépet hozod viszed a monitorhoz, vagy csak a tápot, amit először mondtál? Mert ha a gépet, akkor tegyél rá egy fém oldalfalat, és voilá! Persze akár még abban is lehet valami, amit az eredeti kérdésed sugall, ti. hogy tényleg a 3 DC fan zavarja a monitort, mert nem hiszem, hogy az EMI shielding azt a 3 ventit is érintené (t.i. az azon tátongó lyuk kellős közepébe helyezzük a zavarforrást). De őszintén szólva elég valószínűtlennek tűnik.
-
KőkorSzaki
tag
válasz
Csaba_20_ #701 üzenetére
hat akkor elmondom hogy en tenyleg nem a levegobe beszeltem (van itt par erzekelo meg nehany kapcsolo a gepemen), tehat felesleges volt a vita. mivel te szoltal be, raadasul hogyishivjamcsakmilyenminosegu infoval, ezert ezuttal nem kerek elnezest
stol: hat nalam kerlek alassan nem megy 50 fokon a throttling, 51-en sem. Feljebb meg nem megy (NW + jo hutes). A prescottokon mas megoldas van tudom, de konkret tesztet lattam arrol hogy 570J procival 67 foknal kapcsolt be a TM (es 70-ig ment vegul a proci).
off vege
[Szerkesztve] -
KőkorSzaki
tag
válasz
Fade_Away #696 üzenetére
1) látom te sem vagy fizikus
2) nyelvész sem
3) akkor biztos hentes vagy, mert azt mondod, hogy veséztél
4) van, akinek a meg a léted ''lényegtelen'', neked meg az a legfontosabb, na innen láthatod, hogy ez a fogalom erősen szubjektív
4) sem csabához sem hozzád nem szóltam sem én, sem tenfoot, szóval eleve azt nem értem miért kell nekem beszólni, amikor másnak segítek
[Szerkesztve] -
KőkorSzaki
tag
válasz
Csaba_20_ #692 üzenetére
Elsődleges a hátsó venti, ha tényleg befér abba a házba a 12-es, akkor sluszpasz, ennyit lehetett tenni. A procihőmérséklet szempontjából sokadlagos a beszívó venti. Nem vagyok fizikus, de annyit tudok, hogy 'hideg' levegő venti nelkul is jut be
. Tippem, hogy alaplapi hőmérsékletben max 1-2 fok az első venti (ha a hátsó venti megy rendesen), proci hőmérsékletben szerintem 1 fok sem lesz a különbség.
Lehet mérni. Az ''alap'' dolgokkal meg ne huzzuk mar fol egymast, az eredetileg nem szűrős (->Codegen) hazak kozul szerinted mennyinel oldjak meg utolag, es te hogy oldod meg? Na mind1.
[Szerkesztve] -
KőkorSzaki
tag
Legfontosabb hatulra a venti (''kis codegen'' házba nem tudom tényleg bemegy-e), masodik legtobbet javithat a tapcsere (de ki akar a tapon at szelloztetni? en nem), a beszívo venti is javithat, de nem sokat, viszont nagy lesz bent a por. Ha a levett oldalfal 7 fokot csökkent, akkor a 10 fok csökkentés huzatkeltéssel csak elméleti lehetőség, nem túl sanszos. És még1: a prescott-256 cerkák elég melegek (talán az új lga-sok már nem annyira), szóval sajnos ígyjárás esete forog fenn, lehet jobb hűtőt tenni rá, vagy megbékélni a 60-67 fokkal max terhelésen.
[Szerkesztve] -
KőkorSzaki
tag
válasz
csatahajós #681 üzenetére
oceanearth IRONIZÁLT!
Amikor komolyan beszel, NEM ajanlja ezt achiefteket, mint ahogy innen senki sem! -
KőkorSzaki
tag
Tegyük fel, hogy a motorola felcímkéz fikunga gyártmányú mobilokat, és sagem mobilokat is. Nincs így, csak tegyük fel. De a fikunga piacra dob saját ''márkanévén'' is egy terméket. És te veszel egy fikungát. Mondhatod aztán róla, hogy ez egy motorola-sagem-féle mobil?
Ráadásul mindezt egy szakmai fórumon, amikor ott a hardverpiac.
Szerk: most látom csak az aláírásodat....
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest