- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HP EliteBook / ZBook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
CarrGomm
aktív tag
Üdv!
450 wattos tápajánlatot kérnék.
Chieftecbe gondolkodom, de haver egy Thermaltake-t nézett ki, de ahogy itt olvasom, azok nem ajánlottak.
Max 15-ezerig érdekel.
Kösz! -
CarrGomm
aktív tag
Hm... Érdekes amiket írtok. Asszem ideje lenne utána olvasni tápos dolgoknak és újraértékelni a véleményemet Chieftec körül. Én ezt a Chiefteket még 12 ezerért vettem, akkor nem tűnt annyira soknak, bár lehet kaphattam volna már akkor is jobbat ebből az árból. Na mindegy. Késő bánat.
Nekem az van, ami itt a PH-s tesztben szerepel, mert az alapján vettem még anno.[ Szerkesztve ]
-
CarrGomm
aktív tag
Én meg még azt hittem, hogy a Chieftec az egyik legjobb. FSP-ről eddig nem is nagyon hallottam. Látszik, hogy nem vagyok otthon táp-téren.
PCX-en látok ilyet: FSP FSP350-60APN 350W Active PFC 80+
6500, az nem lenne rossz árban. Jól járnék vele, jobban mint egy Chieftec-el? Chicony annyira nem szimpi.
Kösz![ Szerkesztve ]
-
CarrGomm
aktív tag
Üdv!
Tápajánlást szeretnék kérni. Régi gépbe szeretnék újat venni, mert egy fos "codegány" van benne már vagy 8 éve, csoda, hogy megy még. Elkezdett a gép mostanában érdekes dolgokat csinálni és én tápra gyanakszom. Néha újraindul magától, lekapcsolja a monitort, néha nem látja egyik vinyót se a kettő közül stb.
Szal egy 350W-os táp kellene 7000Ft körüli áron. Fontos, hogy 2 IDE-s vinyó van benne és egy optika, ami szintén az. Legalább 3 ide-s tápcsati (molex??) kell hogy legyen rajta, de nem árt, ha van rajta sata is későbbiekre gondolva.
Én Chieftec-et néztem, ami van ilyen árban. Az azért minőségi, nem?
Milyen más márkát tudtok ajánlani, ami megbízható? Régi gépbe kell, egymagos AMD proci, 2 vinyó, egy optika, 6600GT ami van benne. Sokan írjátok a FSP-t. Cheiftec-hez képest milyen?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Fujifilm X
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest