Aktív témák
-
Zanik
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan helyet mondani ahol lehet még kapni VALÓDI (nem CRG) FSP ATX-400PNF-et?
A jelenlegi konfigomhoz ez bőven elég, viszont akkor megkérdeném, hogy később egy Phenom II X3 710-et elvinne-e (mondjuk egy középkategóriás VGA-val)? Vagy akkor inkább egy Gigabyte Superb 460W? Előre is köszi.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Zanik
addikt
válasz venember83 #2863 üzenetére
Jó, akkor most - hogy már mindet tisztáztunk - nyugodt szívvel veszem meg. Köszönöm minden hozzáértő ember segítségét!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Zanik
addikt
válasz venember83 #2861 üzenetére
Oké, már csak az van, hogy ha később mondjuk akarnék építeni egy másik konfig-ot (mondjuk egy 4200+ -os amd x2-vel, és egy alsó-középkategóriás vga-val), akkor azt is elbírná majd a BS? Mással nem nagyon szoktam telepakolni a gépemet, max. 2 vinyó, 1DVD-író.
-
Zanik
addikt
Oké, csak erre én háklis vagyok. Bátyám gépén pl. olyan erősen világít a hdd led, hogy este bevilágítja a koromsötét szobát, filmnézéskor viszont zavaró, még ha a perifériádban van, akkor is. De láttam már irreálisan erős fényű TFT monitor állapotjelző ledet. Egyszóval nem szeretem a zavaró fényeket, éjszaka inkább kapcsolok egy sólámpát ha gépezek.
-
Zanik
addikt
válasz venember83 #2854 üzenetére
Hmm, hát az én gépemben most talán a DVD-író a leghangosabb, a GlacialTech SB III procihűtő pl. csak 20dbA, és a vinyóm se hangos. A BStorm kb. mennyi dBA-ben? Igazából nem tudom, hogy mi éri meg jobban: +500Ft-ért halkabb, de csak 350W-os táp, vagy a "hangosabb" 400W-os?
-
Zanik
addikt
Sziasztok. Gondjaim akadtak a vinyómmal, és a HDD help topikban azt valószínűsítették, hogy a tápellátással lehetnek gondok. Így most úgy tűnik vennem kell egy tápot a gépembe. A konfigom az adatlapomon. A gépben most egy elég öreg 350W-os Mercury táp van (a ház is az), de úgy gondoltam, hogy ha már újat veszek akkor jól jönne egy kicsit erősebb, hogy ha esetleg valamikor erősebb gépet szeretnék, akkor a táppal már ne legyen gond. Árban úgy 10e Ft környékére gondoltam, nem kell nekem felsőkategóriás termék, csak egy egyszerű biztonságos és megbízható tápegységet szeretnék.
Eddig egy ilyet néztem ki: [link]
/rég vettem számítógépes alkatrészt, így nem nagyon vagyok képbe tápügyileg mostanában, ezért is jönne jól egy-két tanács/Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mini PC
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nyomtató topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...