Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
vivera
csendes tag
Szeva
Kösz az infót okosabb lettem mert nem olvastam még utánade tényleg elkanyarodtunk a témától.
Szoftveres read lesz ezt már írtam de most ez nem fontos az eredeti kérdésem a tápegység volt,
vagy ha valaki tud ettől jobb alaplapot az ajánlhat.A döntés úgyis az én dolgom.
Valószínű hogy a táp egy Chieftec DT500A2 500W ATX2 amit venember83 ajánlottde várom az ellenérveket is.Volt az egyik topikban egy táp fekete lista aki erről tud linkelje be mert most nem találom. -
vivera
csendes tag
''Ha már megvan a lap nincs mit tenni, ha nincs, akkor nézz valami másikat.''
Ezért írtam ha másikat kellene keresni akkor is ez a legjobb ezt ajánlják hozzáértő emberek anno ezért vettem,vagy Assus de azt nem szeretnék.Szoftveres read lesz.A 8db vinyónak viszont oka van ezt most nincs értelme részletezni.6db sata a lapra és ha elolvastad a (#478) vivera kezdő hozzászólásomat láthatod ott van egy Vezérlőkártya I/O SATAII+RAID PCI-E erre megy még 2db sata vinyó.
Inteles cuccból viszont köszönöm de nem kérek.
Az nforce 4 továbbfejlesztése az nforce 570? -
vivera
csendes tag
Tippeket várok mert ha keresés akkor ez a lap megfelelő.
Mint ahogy írtam most is ilyen lapom van és eddig úgy tünik bevált
De azért írtam ide is mert egy oldalról nem érdemes nézni a dolgokat.
Ha IDC-t nézem már kocoghatok is a 600W-os tápért 24000Ft-tal a zsebemben és nem biztos hogy megér annyit.Elvégre érdekükben állhat a drágábbat ajánlani és nem biztos hogy annyival jobb is.
[Szerkesztve] -
vivera
csendes tag
hali
Nekem az IDC-n ezt a tápot mondták: FSP Epsilon 600W Active PFC
Ilyen jótanáccsal:
''Indításkor majd lehet, hogy védekezned kell a vinyók felörgetése ellen. Nem biztos, hogy jó ötlet mindet egyszerre indítani. A legtöbb vezérlő BIOS-ában be lehet állítani a ''Delay initial'' késleltetést, lehet, hogy élni kell majd vele.''
Majd védekezünk
Visszakérdeztem hogy esetleg: FSP BlueStorm II 500W Active PFC mert az a 7500Ft különbség azért húzós.Erre válasz :
''Hát lényegében a proci és a vga fogyasztása kicsi, így lehet, hogy elvinné az FSP BS2 500W-os is, lényegében ugyanaz a GLN fejlesztés mindkét táp. A vinyó kb 1A-t eszik +12V-ról. Nálad az a probléma, hogy ezt bekapcsoláskor egyszerre szívja ki. Szerintem késleltetett indítással jó az 500W-os táp is. Ha túl vagy a bekapcsoláson akkor már nincs nagy probléma, onnantól alig fogyaszt a géped 200W-ot terhelésen, viszont az ATX teljesítményskále szélén leszel, tehát sokat fogsz kérni +12V-ról, míg a +5V-ot alig terheled.''
Mellesleg most ugyanilyen lapom van tudom melegszik,de egyébként MSI&Assus között kellett döntenem és inkább MSI.Az előző lapom is az volt és bevált.
Azért ezt bővebben kifejtenéd:
''Mellesleg én lebeszélnélek erről a lapról, az nVidia chipset nem egy életbiztosítás, pláne nem ilyen ''hűtéssel'', ilyen feladatra.'' -
Gyuro!
aktív tag
Köszönöm!
Tényleg nem írtam korábban, csak akartam ezek szerint!
Na ha már nekem készült, akkor meg is nézem alaposan!
Hát akkor talán a Seasonic 380-as vagy az FSP Blue2 400-as (vagy green) lesz a befutó!
Egyébként miért nem 1 kategória a 3 felsorolt táp, azaz mi van a másodikkal, miért nem illik a többi mellé?
Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest