Aktív témák
-
Dyno
veterán
válasz FRENK1988 #36324 üzenetére
Sima OEM kinézetű tápok, olyan mint az FSP PNF, szóval semmi extra, képet én most igy hirtelenjébe nem találtam, de ugyan az vonatkozik rájuk mint ami az Epsilon/Everest párosra az első hsz.-be, mivel a GLN bél az alapja az Epsilon/Everesteknek is egyaránt.
Nem igazán ajánlottak csak inkább 600W-ig. -
szasanyi
félisten
válasz FRENK1988 #36326 üzenetére
Milyen konfighoz? Én éppen olyat tervezek lecserélni, azért kérdezem. Jó táp, nem is igen panaszkodnak rá, és - amíg nincs nagy teljesítmény levétel - halk is. Nézd meg a konfigomat: amíg HD4850/GTS250 volt benne, csendes, halk üzemű volt a táp. Lecseréltem HD4870-re, és most zúg mint az őrült, mert megnőtt a teljesítmény levétel, és a melegedés, és pörgeti a ventilátort mint a barom. Most is tökéletesen üzemel, semmi gond nincs, így ha téged nem zavar a zaj jó lehet.
-
Dyno
veterán
válasz FRENK1988 #36388 üzenetére
Leírtam első hozzászólás, nem dísznek van benne.....
Az FSP újabb szériás tápjairól(Epsilon/Everest szériák):
Az Epsilon szériával vannak problémák, de csak a 600-700W felettiekkel, mivel az összes a GLN 500-as elektronikájára épül. 600W felett az már kevés, ez a meghibásodások oka. De a kisebb, 400-500W-os darabokkal semmi gond nincs. Ár/értékben nagyon jó vételnek számítanak.(#36389) 14adam : Azért nem egészen, inkább az alapja maradt meg ami 500W-osé, kondik egyebek már mind nagyobb kapacitásúak.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest