Aktív témák
-
-
Traxx
őstag
"Egyáltalán milyen minőséget képvisel ez a Colorsit?"
Kereső...?
Tehát nem lennél előrébb, mindkettő nulla. Max. annyi, hogy az M-Technek még frissek a kondijai. Osztom az előző véleményt, 4K körül egy olcsó FSP és kész.
-
Traxx
őstag
Seasonic bele van, mint a VX450-nek, kérdés tényleg az alávaló konfig. Vagy ha annyira nagyon nem sürgős a megvétele, szerintem érdemes lehet várni pár hetet a Corsair HX450-re, ami tuti olcsóbb lesz valamennyivel. És szintén moduláris. Persze ha nem valami szénné tuningolt quad kerül alá szintén tökigtolt CF-el
-
kem
addikt
Annak aki leszedte a borítólemezzel együtt, és egy ACorp tápra tette föl, aminek túl hangos volt a ventillátora
Így nyertem meg magamnak a félholt Codegent
Az ACorpba persze nem fért bele a 12cm-es cooler a FET-ek bordáitól, úgyhogy az kifele lett felcsavarozva. A táp pedig kikerült a ház tetejére.
Ment egy fél évet, aztán behalt, és akkor adtam el neki a 450-es csifimet.
-
kem
addikt
Én meg egy olyan 400W-os Codegen táppal hajtom a nyomtatószerverem, amit ha megmozdítok, akkor megszűnik a kontakt, és kikapcsol a gép. ráadásul a burkolata is le lett cserélve félig, mert valaki lenyúlta belőle a 12cm-es ventit
mégse ajánlom senkinek a Codegent
1,7Celeronnak meg 2Gb-os vinyónak mindegy... és megy majdnem 1 éve...
-
Dyno
veterán
De egy középkategóriás tápból biztos több kell, mint 450 W...---> erre írtam, amúgy meg Kem kollégának igaza van, már meg ne haragudj...de csak félre vezeted az embereket....meg érdemes azon elgondolkozni ha egy FSP-PNR 400-as 324W-ot tud a 12V ágon, a BS2-es meg 348W-ot, akkor valszeg elég mind kettő csak hangban nagy a különbség meg felszereltségben(kábelezés, festés mi egymás...) pedig árban elég nagy közöttük a különbség.
KaiotEch: Drágább?totál egy árban van a CM-el a VX450-el.
-
kem
addikt
Már ne haragudj, de mielőtt elkezdesz tápokat ajánlani(RealPower és társai) előtte pár hónapig olvasgasd a topicot, meg a teszteket és majd megtudod,h mikor mit miért ajánlunk, meg mi az eltérés egyes tápok között. addig vagy kérdezz, vagy olyat írj, amit már sokszor láttál hozzáértőktől... nem mondom, hogy én az vagyok, de már elég sokat olvastam ebben a témában
-
Dyno
veterán
Ne ajánld azt, mert a VX450 jobb, sőőt az Enermax PRO82+ 425W még jobb lenne, 500-as BS2 1A-el erősebb nálluk, de áganként nem terhelhető csak 18A-ig, míg az Enermax 25A-ig, Corsair pedig Single Rail-os szóval 33A egy ágon.
Kem: azért az CM nem rossz táp, ne vezesd félre, csak van jobb választás hasonló áron.
-
kem
addikt
jaja. titokban ilyet építenek be gépekbe, hogy egész kerületek égjenek le egyszerre egy kis áramingadozás miatt...
daa-raa:
Az is lehet, hogy 6000Ft-os Mediamarktos tápkábel van hozzá, így érteném az árat...azok után, hogy ott egy DVI - d-sub átalakító 12990Ft
-
MCkey
csendes tag
oké
megfogadom a tanácsot.
akkor az 500W-os kategóriában nézelődjek, ugye?
az ajánlottak közül mennyit fog számítani, ha csak 500W(fsp), vagy 550W(chieftec) mondjuk?
vagy ez már nem oszt nem szoroz egy jó tápnál?Dyno: köszönöm az ajánlatokat, akkor ezek szerint ez is megteszi?
http://www.ipon.hu/webshop/product/gigabyte_superb_460w/23667 -
Dyno
veterán
Ahogy elnézem nem hiába fajult az LC-Power-ig valszeg nincs rá túl sok pénz....szóval amiket ajánlottál kilőve.
MCkey:kevesebb pénzből legalább őt megkell venni ha jót akarsz magadnak,de ha avn egy kicsit több rá akkor ő még jobb lesz.
-
MCkey
csendes tag
a táp ilyen:
http://www.argep.hu/product_364357.html
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest