- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Sziasztok!
Van egy S2-m, de már nagyon kevésnek, elavultnak érzem, így szeretnék feljebb lépni pár szintet.
Használat: telefonálás, sms, facebook, messenger, böngészés, fényképezés, videózás ha arra kerül a sor.
Általában hálózatról netezek (3gb-nyit), wifiről csak néha, ha lefrissítem az alkalmazásokat.
A hívásokat karkötő jelzi nekem, így a hangszóró/rezgés is elhanyagolható, csak úgy, mint az előlapi kamera, amit soha nem használok.
Hosszú távra tervezek, megbízható telefont szeretnék.Igények (nem kell, hogy mind teljesüljön, mert ha érdemes, akkor hajlandó vagyok kompromisszumokra, alább vagy fölé adni):
Használt (vagy nettó) 50k körüli (olcsóbb is, drágább is lehet, legfeljebb várok még vele)
Android rendszerü
FHD, kb. 5" kijelző
(minél kisebb káva)
Jó / nagyon jó kamera
FHD 60fps videórögzítés
LTE
Gyors usb adatátvitel
Jó üzemidő
Legyen gyors és ne lassuljon
32 giga vagy 32 gigára bővíthető tárhely
Root és ROM cserére nyitott vagyok
Nem akarom tokba rakni és nem szokásom dobálni, de ha 1-2x leesne nagyritkán, azt jó lenne, ha kibírná.
Formára a lekerekített sarkú téglalapot preferálom, de nem ragaszkodom hozzá.
Külsőre fekete vagy fém ami tetszik.Mit ajánlanátok? (Több is jöhet, melyik, miért, stb.)
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest