- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #11049 üzenetére
Jó kis error 503 után újra leírnám hogy még most is így számolnak.
Az Asphalt 8-at meg szétverték. Befejeztem. Paytowin, fos. Inkább kifizetek egyszer 3-4 ezret. De ez csak egy mobiljáték PC-n, ráadásul kb 80-160 ezer HUF-ot kéne belelölnöm a jelenlegi árakat nézve, vagy pedig 60 rabszolgát ráállítani hogy tolja éjjel nappal. Ez innentől nem érdekel.
Multi is unbalanced szar lett. Már semmi skill se számít amiben jó voltam, mert annyi fizetős upgrade van hogy csak na. Hiába csaltam össze a legjobb kocsit max tuninggal ami mostani árakon 22500Ft lenne, ha van 8 és 2 órára szóló plusz tuning amivel felöklelnek mint egy darab lófaszt és otthagynak.
És hiába tudom jól a pályát és vagyok pro, ha a challangek is kivitelezhetetlenek az egyszeri és drága boosterek nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest