- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
Philips/Benq jelenségek: furcsa írási sebességek a 2x-es DVD-R és DVD-RW lemezeken (2.4x-esen próbálkoznak ilyen esetben, ami meg ugye a DVD+R(W) szabvány alapsebessége), érdekes olvasási problémák, meg ilyesmik. Mondjuk a Philips régebbi írói még borzalmasabbak voltak, szóval ez mindenképp előrelépés, de azért nem az igazi...
A LiteOn cuccok tényleg jó, de annyira azért nem (pl. én rühellem, ha egy 4x-es lemezre csak és kizárólag 4x-esen enged írni, 2x-est fel se ajánlja), az meg hogy sok cég őket választotta, egyrészt a minőségi javulásnak, másrészt a hihetetlen alacsony OEM áraiknak köszönhető... de azért nekem kissé furcsa, hogy egy mostani Pioneer vagy NEC író súlya olyan 1kg körül van, ezek a pöttöm LiteON 16x-os írók meg 80 deka alattiak, nem szeretem ha egy ilyen finom cuccból kispórolják a masszív alkatrészeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Több Db újszerű 2280 2242 2230 NVME SSD 0-11 Nap 100/100%
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged