- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
azka79
aktív tag
válasz azka79 #76988 üzenetére
Sziasztok,
2 Hete írtam, hogy az egyik Gmail fiókom küldött 6 számjegyű kódot.
Ma reggel megint kaptam emailt ugyan az a Malájzia nyelv vagy valami ilyesmi. Jelszót változtattam mint a múltkor, átnéztem a programokat, malwarebyte+kaspersky Virus Removal Tool+Defender semmit nem találtak.
Most megnéztem az egyik fő Outlook fiókomat (ezzel vagyok az edge bejelentkezve) amikor belépek a fiók tevékenységbe látom hogy 4 órája volt egy Kínai próbálkozás automatikus szinkronizálás, Típus: Sikertelen szinkronizálás. Erre a fiókra is volt kétlépcsős stb... A beállítások menüben, További biztonsági beállítások-at nem tudja megnyitni ezt az üzenetet kapom "Átmeneti probléma lépett fel.Átmeneti probléma lépett fel a szolgáltatásban. Próbálja meg újra a műveletet. Ha továbbra is ez az üzenet jelenik meg, várjon egy kicsit, és csak utána próbálkozzon ismét." Egyik gépemről sem tudok belépni ebbe a menübe és a jelszó változtatás sem működik ott is ezt írja, hogy Átmeneti probléma. Másik outlook fiókomnál jól működik. Ez most valami véletlen egybeesés vagy benyeltem valamit? Bocsánat a megfogalmazásért csak kész vagyok ilyen még nem történt velem...
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest