Új hozzászólás Aktív témák

• azka79

aktív tag

válasz azka79 #76988 üzenetére

Sziasztok,

2 Hete írtam, hogy az egyik Gmail fiókom küldött 6 számjegyű kódot.

Ma reggel megint kaptam emailt ugyan az a Malájzia nyelv vagy valami ilyesmi. Jelszót változtattam mint a múltkor, átnéztem a programokat, malwarebyte+kaspersky Virus Removal Tool+Defender semmit nem találtak.

Most megnéztem az egyik fő Outlook fiókomat (ezzel vagyok az edge bejelentkezve) amikor belépek a fiók tevékenységbe látom hogy 4 órája volt egy Kínai próbálkozás automatikus szinkronizálás, Típus: Sikertelen szinkronizálás. Erre a fiókra is volt kétlépcsős stb... A beállítások menüben, További biztonsági beállítások-at nem tudja megnyitni ezt az üzenetet kapom "Átmeneti probléma lépett fel.Átmeneti probléma lépett fel a szolgáltatásban. Próbálja meg újra a műveletet. Ha továbbra is ez az üzenet jelenik meg, várjon egy kicsit, és csak utána próbálkozzon ismét." Egyik gépemről sem tudok belépni ebbe a menübe és a jelszó változtatás sem működik ott is ezt írja, hogy Átmeneti probléma. Másik outlook fiókomnál jól működik. Ez most valami véletlen egybeesés vagy benyeltem valamit? Bocsánat a megfogalmazásért csak kész vagyok ilyen még nem történt velem...

Új hozzászólás Aktív témák