- ASUS notebook topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Andris_2 #20106 üzenetére
Olvastam...volt 1szer nekem is olyan, hogy nem frissített 2 napig, másnap már bekapcsoláskor húzta a frissítést...de nem nagyon hatott meg...gyorsabb AV-t nem találtam win 7 alá és ez nagyon fontos számomra...
Mondjuk ez még mindig jobb mint az avira 2-3 hetes nem frissítek kimaradása.Mondjuk leszarom...húgom gépe...
De azért feltettem neki vmi mást...ami használható AV.
-
Gorneck
legenda
válasz
Andris_2 #20100 üzenetére
Pedig frissül...csak nem kell buzerálni, mert akárhányszor manuál frissítesz programot vagy def bázist már csak köv nap frissít, akkor se azonnal mikor bekapcsoltad a gépet...
Én is azt hittem pedig igen is frissített, csak mindig mikor nem láttam az aznapi frissítéses dátumot már nyomtam is a frissítésre, pedig nem kell.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest