Aktív témák
-
zed01
őstag
Nálatok is a ESS4 nem működik együtt az uTorrenttal? Csak passzív módban tudok torrentezni vele. Azon gondolkodom hogy leszedem. Persze virtuális XP-n használom, VmWare 6.5. Mit gondoltok milyen védelmet tegyek fel erre az XP-re? Mivel a virtuális XP a rendszer fele erőforrásait használja csak, így olyan védelmi megoldások jöhetnek szóba, aminek nagyon kicsi a rendszerigénye.
Arra gondoltam hogy:
1. Norton AntiVirus 2009
2. McAfee Firewall Corporate 8.5
3. Agnitum SpamTerrier 2.0 (ez azért jó mert egy plugin a levelező klienshez, nem írja be magát a futó folyamatok közé)
4. Csak a legszükségesebb programokat teszem fel, hogy ezzel is csökkentsem a futó folyamatok számát.Ez szerintetek fogja a gépet? Vagy még elmegy?
1 GB ramot adtam a virtuális XP-nek (van 3 GB), csak a proci kevés neki, ugyanis még mindig csak egy P4 3.20 Ghz-es prescottom van, ami elég karcsú ha virtuális oprendszert akarok futtatni.
De a legjobb lenne a NIS2009, mert abban minden van, csak ahhoz nincs licenszem sajna.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest