Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• djsunny

aktív tag

válasz tts #92 üzenetére

Én nem tudom mi abban az észosztás, ha leírom ide a tapasztalataimat! Nézd vissza az első hozzászólásomat: arról írok, hogy nem bírta a tuningot a Whisperrock4 és aki tuningolni akar használjon Zalmant. Jó, egy hiba van a hozzászólásomban ''nincs más alternatíva'': mégis van (az általad említett hűtő)
    De 1szóval sem mondtam olyat, hogy a Zalman a legjobb, mert te bizony azt írtad a hozzászólásodban. Utánna megint te támadsz engem, hogy nem vagyok tisztában a dolgokkal. Hát nem tudom ki kezdett el kötöszködni.:F
    Ezeket a dolgokat normálisan is el lehetett volna magyarázni (az árakat, a teljesítményt, stb.).
    A hozzászólásaidból az jön le nekem, hogy fel akarsz dühíteni! Nem fog menni mert piszok nyugodt ember vagyok.:DD

Miért, szerinted van olyan ember aki nem nézi meg a kompatibilitási listát mielőtt megveszi a bordát? Az jó nagy marha! Ha nem kompatibilis a lap vegyen az ember SP-97-et és máris nem kell fűrészelni.

Kérésedre, a konfigom: Chaintech 7NJS Ultra Zenith, AMD Athlon XP 2500@3200, Spire Whisperrock4 (őt cserélem Zalmanra), 1GB TwinMos DDR400, ATI Radeon 9800XT, 160GB Sata Seagate, 2db mobilrack (40-40GB), Pioneer 107 DVD író, LG 52×32×52×16× Combo, Codegen 6096 ház + Chieftec 360W táp!:C

U.i. Én nem emlékszem rá, hogy ezt írtam volna: sokat tanulhatsz tőlem. Egyébként mindig lehet tanulni a másik embertől.:U

Új hozzászólás Aktív témák