Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Min csodálkoznak? 4K@60 Hz már van mindenkinek, 144 Hz-et, meg natív 10 bitet meg csak aranyárban adnak, arra pont nincs pénz így infláció közepén.
Adják olcsóbb, erre még nem gondoltak? Nem tilos...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
VGA árak fő proxy áldozata.
Ahol lenne értelme feljebb váltani ott a VGA árak fogják szabotálni a monitor eladásokat.
-
nubreed
veterán
Ezen szerintem senki sem csodálkozik, nincs olyan szegmense a teljes PC iparnak ami ne zuhanna miért pont a "gaming" monitorok lennének kivételek.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
hevepapa
senior tag
válasz parandroid #13 üzenetére
Az addig OK, hogy van benne valamennyi hús is, de nem marhafelsál, hanem gyakorlatilag nagy részben vágóhídi hulladék.
"Ehhez képest az informatikai termékek lassan már ingyen vannak."
Hááááttttt..... -
parandroid
félisten
Ugyanaz, ami a te kajádba: hús. El lehet kezdeni megszokni, a mezőgazdasági termékek ára őrült módon elszállt, és ez még nem a vége. Pár éve 1,5 euróért vettem a fél kilós, prémium kutyakonzervet (2 kistestű kutyának 2 napra elég), most 4 euró a normál ár, ha szerencsém van, akcióban 3 euró körül megkapom. Ehhez képest az informatikai termékek lassan már ingyen vannak. Csinálhatunk egy hány kuyakonzerv jött ki egy gamer monitor árából covid előtt vs mennyi most összehasonlítást, ha gondoljátok.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Televan74
nagyúr
Nálam még mindig a LG 24MP59G-P viszi a játékokat. Nem látom értelmét hogy drágább monitort vegyek a jelenlegi gépem mellé, és pénzem sem lenne most rá! Én max 1080p/144Hz -ig mennék el, de maradnék az IPS mellett.
Mindenbe beleugatok!!!
-
bitblueduck
senior tag
válasz Hegyirabló #6 üzenetére
ja nem oled monitorra gondoltam, hanem TV-re. valami 48" ami tudja a 120Hz-et meg a freesyncet annál többet egy monitortól sem nagyon várok el film és game esetén, cserébe nagyobb is.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
Meridian
senior tag
Na, és mi a helyzet az áraikkal? Az is megzuhant? Ááá.. dehogy! Az felzuhant.
De így ne is reménykedjenek abban majd hoyg "jövőre növekedés lesz"... az év vicce ez a mondat.
Amúgy kicsit off, csak az árképzésről: Tesco, macskakaja (márka neve nem jut eszembe, de citromsárga nagy dobozokban 5 féle, és persze nagyobb zacskóban is (1.5, 1.7 és 3kg-os kiszerelésekben). 3039 Ft. (még karácsonykor volt ez 1700Ft is - be is vásároltam 3 nagy csomaggal). Már január óta ennyi... a kutya nemm vette.... most clubcarddal leárazva 1999 Ft. Nos, megint betáraztam, mert általában csak egy-két hétig van akció
De ebből látszik az, hogy nem az infláció a magas, hanem a kereskedők kapzsisága mértéktelen. Ott van a sajtos nyári turista (400gr) is... 1400 helett most 2140... de majdlesz leárazva 1600, 1500-ig is... mikor kezd lejárni a szavatossági ideje. Most nagy halomban ott van, senki nem veszi.
-
Hegyirabló
veterán
válasz bitblueduck #2 üzenetére
Csak ne azt, ami két hét múlva lesz elérhető. Nagyon rá voltam indulva arra az LG monitorra, de eléggé kiábrándultam, miután sok tesztet és felhasználói véleményt elolvastam róla.
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
ncc1701
veterán
válasz kriszpontaz #4 üzenetére
Esetleg csicsás rgb ledekkel fel lehetne dobni. Ja, nem.
-
kriszpontaz
veterán
Emelni kell az árakon, mint mindennél amire a kereslet csökken. Az majd biztosan rendbe rakja.
-
veterán
Nagyon sokan LCD tévét használnak monitor helyett.
duree54
-
bitblueduck
senior tag
Kíváncsi lennék ebből mennyit hasít ki magának a TV piac. Mert következő "gaming monitornak" egy LG OLED-et vennék legszívesebben.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
Csabis
aktív tag
Eddig sem volt Gamer monitorom
Mindig olyat vettem ami arra is használható.
LG 17" Flat
BenQ 2220HDA 22"
AOC Q2775PQU 27"
Illet nem is veszek olyan sűrűn..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ÚJ Asus TUF Gaming B650M-PLUS WIFI - 32 Gb Corsair 6000MT/s DDR5 EXPO KIT - 3 év garancia
- HTC Vive Headset
- Roccat Kone Aimo RGB Gamer egér!
- Gigabyte GA-H81-S2PV alaplap+hátlapja+ I7 4790 CPU+2x8GB azaz 16GB DDR3 1600Mhz memória eladóak
- Dell Latitude 5420 Jogtiszta win11 telepítve, használatra készen.