Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltyyy
senior tag
-
20w adapterem van.
Jelenleg ab13 prot töltöm magsafel, ezzel töltöm a 16 prot akkor már képes 20w tölteni? Vagy kell nagyobb adapter? -
xhege
veterán
válasz
csakany2001 #235 üzenetére
"Ezek ellenére eléggé stagnál a telefon piac, ezeket már a 15 Pro-ban is behozhatták volna, de akkor nem tudtak volna érdemeben előrelépni."
Érdemben így sem tudtak(értem mire gondoltál egyébként)
-
csakany2001
senior tag
Most, hogy kikerültek a tesztek nekem az jutott eszembe, mintha szándékosan nem sikerült volna 1-2 dolog a 15-ös szériában és az most javításra került:
- Üzemidő, hatékonyság: A17 Pro nem a legjobban sikerült Apple chip, ezt én is tapasztatalom, így nem is csodálkozom rajta, hogy egyszerűen a sima 15-ös széria néhány szempontból jobb eredményeket hozott, mint a Pro. Ebben elég ígéretes az A18, üzemidőben majdhogynem köröket ver a 16 Pro széria az elődjére. Nem is hevül annyira a látottak alapján, ez pozitívum. Aki teheti és van rá keret megéri a felárat a 16, de váltani semmiképpen sem.(maximum 12-es szériáról esetleg)
- Ultraszéles kamera: iPhone 11 óta elég hasonló szint, ebben érdemben nem is láttam előrelépés 15 Pro-ban, részletgazdagabb de ha nincsenek adott körülmények ez is simán elvérzik. Itt igencsak ígéretes eddig a 16 Pro. A többi kamerában amúgy is jól teljesített, az új zoom kamera megítélése pedig szubjektív(számomra visszalépés lenne, mert inkább x3-t részesítem előnyben).Ezek ellenére eléggé stagnál a telefon piac, ezeket már a 15 Pro-ban is behozhatták volna, de akkor nem tudtak volna érdemeben előrelépni.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
Albert.Tamas #232 üzenetére
Igen, itt az a nagy dolog, hogy ekkora telefonba beletették az 5x optikait, amiről aztán lehet vitatkozni, hogy 1x után mennyi értelme van, de valakinek biztos hasznos.
Én bőven megvagyok a 3x optikával. -
zsoltyyy
senior tag
válasz
Albert.Tamas #230 üzenetére
Melyik része?
-
Albert.Tamas
tag
-
k-adi
nagyúr
válasz
zsoltyyy #226 üzenetére
Én értem, estig lehetne erről írni... a lényegen nem változtat, manapság kiadni valamit 128 GB tárhellyel nagyon ciki, főleg egy olyan termék esetén amelyik tényleg tud jó képeket, videókat csinálni 4K, stb.. hamar betelik. Még a 256 is akár simán videókkal.
Itt az alapvető elv ami sértő, a vásárló hülyének nézése, persze értem, hogy terelnek mindenkit az iCloud felé.. nekik az éri meg. -
zsoltyyy
senior tag
Biztos van akinek pont a 256 az ideális.. ezért írtam, hogy valószínűleg.
A többieknek pedig, igen, fizetős szolgáltatások, de szerintem így kerek a dolog. Régebben, mikor Samsungom volt, meg előtte, mikor windows phone-om, akkor is fizettem a cloud tárhelyért.
Nekem ér annyit, hogy mac-en meg ipad-en is bármikor, 0 erőfeszítéssel, mókolással elérhető legyen az összes fotó, üzenet, stb. Havonta a többszörösét szórja ki a felhasználók túlnyomó része spotify-ra, netflix-re, hbo max-ra stb. Felhő alapú tárhely szerintem sokkal hasznosabb ezeknél, de kinek mi... -
zsoltyyy
senior tag
Én se értem.. Nem védeni akarom az apple-t, mert 128gb 2024ben tényleg ciki, főleg ennyiért, de most őszintén... akinek nem elég a 128, annak valószínűleg a 256se lenne... Én is így voltam vele, pont ezért nem vettem nagyobb tárhelyű iphone-t. Icloud és a korlátlan net úgyis szinte alap 2024-ben.
-
Yettel és iStyle is hívott, hogy pénteken eléhető lesz a telefon. Meglepő, főleg az iSytle.
Alza még semmi.. -
joey04
titán
válasz
zsoltyyy #216 üzenetére
De nem is értem miről beszél. Elsőre arra reagált, amikor mondtam, hogy a 3x lecserélése 5x-re azért nem tetszik, mert így alatta szar a minőség, azért kéne 2 zoom kamera, ahogy több droidos gyártó is csinálja, 3x és 5 (6x) környéke. Erre írja, hogy de van benne 2x optikai. Nincs. Kiderül, ezt ő is tudja. Majd írja 2 őskövület telefon összehasonlítása alapján, hogy 2x állásban nincs nagy különbség, holott egyrészt ez attól függ milyen a főkamera meg milyen a 2x zoom. Mondjuk egy őskövület főkamera croppolt 2x-e biztos szar, a mai 1" csúcsoké meg kurva jó. De ezen túllendülve pont azt írtam, hogy 2x-ig még egész ügyes az iPhone is, de felette baj van. Ezért írtam a 3x - 5x kombót. Szóval totál homály.
-
csakany2001
senior tag
válasz
csorbajeno #211 üzenetére
Az a X5 rosszabb döntés, mint gondoltam. Jobban járt volna az Apple egy 4 kamerás rendszerrel, valahogy úgy hogy X3, X7 vagy valami hasonlóval. Az a főkamera meg fog szenvedni X3 fölött, mint ahogy a Pro Max esetében is ez történt.
Samsung sem hibátlan, S24U-val is vannak azért problémák(mozgó tárgyaknál pl.)de ebben kimondottan jobb, mint a konkurencia.(persze Kínában előrébb járnak, talán Oppo/Vivo most a legjobb zoom kamerás telefonban) -
joey04
titán
válasz
csorbajeno #211 üzenetére
Többen elmagyarázták már neki, hiába.
-
Na megrendeltem ennél jobb árban nem találtam.
-
Akkor sincs benne, csak crop-ol. Ha kiválasztod 14pm, vagy 15PM ugyanúgy írja a 2x-et és ott is csak crop van.
Pro-knál ugyanígy van a 2X.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 6,3”-es lett a Pro, 6,9”-es a Pro Max.
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest