- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szemi88
tag
Nagyon jó lenne, ha jól szerepelnének az eladások és a SONY átgondolná azt, hogy elkészítette a második részt! Megjegyzem, szerintem ez most részben erre is irányul, hogy felmérjék, hogy mekkora érdeklődés övezi a játékot. Jó lett a vége az első résznek és nagyon város volt (még most is az) a folytatás
Már csak azért is megveszem az upgradet PS5-re, hogy hátha hozzá járulok ahhoz, hogy tényleg elkészül a második rész
-
HELLAFLUSH
őstag
Nem úgy volt, hogy akinek már megvan a PS4-es verzió annak nem kell teljes árat fizetnie a remasterért?
Vagy én emlékszem rosszul?
Valamiért úgy emlékszem, hogy fel lehet upgradelni pár ezer Ft-ért mint az Unchartedet.Update:
Most olvastam, hogy azok akik megkapták a PS Plushoz azok nem upgradelhetik fel csak a fizikai lemezről. -
scyllarus
veterán
Muszáj lesz kipróbálnom, az eredeti a világ egyik legjobb játéka, pedig nem vagyok oda a zombis játékokért.
-
Chapel
addikt
Mit takar a "Permadeath mode" ? Nem ismerem ezt a kifejezést még.
Nem mintha nem lenne szép alapből még ma is, egyszer újra kitolom tuti,de jó lett volna egy RTX/Path tracing patch, mint opció persze. GTA V felújítottban sem a tükröződés érdekelt/lepett meg hanem a komplett világítási rendszer látványosan javult. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AsakuraDave #1 üzenetére
PC-n nincs remaster, update van:
DualSense haptic feedback support**
Accessibility features
World graphical improvements
New Atmospheric/Sky simulation using ozone and spectral light simulation: Improves overall color tone and produces more accurate light intensities for the sky and sunlight
Significantly darker night time
Improved screen space indirect lighting and ambient occlusion effects
Double shadowmap resolution when Shadow Quality is set to Highest
Additional improvementsFor all owners of Days Gone on PC, you can purchase the Broken Road DLC for only $10USD*** to receive:
Horde Assault – A survival arcade mode
Permadeath mode
Speedrun mode
Enhanced Photo Mode -
AsakuraDave
őstag
PC -n van bármi értelme ennek a remasternek? Grafikailag kaptunk valami frissítést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest