Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
BioNiCMaN #27 üzenetére
Én soha nem láttam a Kingpinben semmilyen extra minőséget, akármilyen történelmi kontextusban és a megjelenés bármilyen r sugarú időtávjában vizsgáltam.
Alapjaiban egy átlagos FPS volt, voltak benne újítások, mint akkor mindenben, mindenki próbált valamiben úttörő lenni, de nem volt elsöprő.
Amiben sikeres volt, hogy sok szakmunkásbajszos tini nedves álmának aládolgozott ezzel a brutálos heccsatos fekagengszteres attitűddel ami mostanra pont annyira tette cringévé mint Zana Zoltán úr munkásságát ugyanebből a korszakból (lásd thörthénhelmi khonthexthus, ott pont akkor kezdett el kifulladni a buli a Helldoradoval meg a Rosszfiúkkal).
Szerintem semmi baj nincs azzal, ha valakinek szubjektíven ez a játék mérföldkő, vagy az adott korszaknak meghatározó játéka, nekem is van ilyen, de felesleges ezt beleerőltetni abba, hogy ez objektíven egy remekmű volt. Lehet hogy 'A' cím volt, de nem 'AAA' kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest