Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• patbrit

újonc

válasz Szevam #23 üzenetére

tegnap talán megvolt a 6 óra két részletben. olyan, hogy jól alszom sosincs, a rossznak vannak fokozatai. a 6 már jónak számít ezen a skálán, de a 6-ot sem tudom egyben végigaludni. olyan, hogy felkelek és azt érzem, hogy de jót aludtam, vagy de jót álmodtam, kár, hogy csak álom volt...ilyen gyerekkoromban volt utoljára. vannak ismerőseim, akik bármikor, bármennyit tudnak aludni. egyik haverom napi 10-12 órát alszik, az a napi adagja. nem is tudják az ilyen emberek, hogy milyen szuperképességnek vannak a birtokában. iszonyatosan fontos lenne szerintem a jó alvás. étkezhetek én akármilyen "egészségesen", semmit nem ér, ha szar az alvásom. de hát mindenki tudja, hogy ha keveset vagy rosszul aludtál, ne adj isten nem aludtál semmit, akkor tök fölösleges bármiről is beszélni, az a nap már el van cseszve. és akkor csináld ezt hónapokon, éveken keresztül. megszámlálhatatlanul sokszor előfordult velem az elmúlt években, hogy nem aludtam egy percet sem 1-2-3 napig. egyszer volt, hogy 4 napig nem aludtam. nem kívánom senkinek.

Új hozzászólás Aktív témák