Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csl1982
tag
Sziasztok,
én az enyémet viszem vissza, hasonló értékeket írt ki, de nekem teljesen meghalt az akku.
Egyszer csak kikapcsolt akkus használat közben, azóta pedig akkuval se kép se hang.
Azt írja, hogy "plugged in, not charging", van még 34% benne, de csak tápról működik...
Néha felvillan a töltésjelző lámpa pár másodpercre, de el is alszik.Egyébként korrekt gép. A HDD lassúságát én is megfigyeltem, bár én SSD-t raktam bele, a CD helyére pedig a gyári HDD-t. Csak az a baj, hogy hamar leáll, és ha valami kell róla, akkor megakad amíg felpörög. SSD-vel maga a rendszer viszont nagyon jó.
Kicsit még a keret zavar, maga a képernyő nem tükröződik, de a keret igen
Így hátulról jövő fénynél ugyanúgy nem kellemes, mint egy fényes kijelző...
Akadást 1-2 óra intenzív használat után én is észrevettem.
Remélem lesz még cserébe gép, mert az akkun kívül nekem tökéletes.
Ja Aida szerint az elhasználódás az enyémen 33%...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Microsoft Surface Pro 4 - Core M3 900MHZ - tablet
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest