- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Windowsos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
msch
csendes tag
Tegnap este én is visszavittem a notit.
Nagyon sajnálom, pedig nagyon jó teljesítmény/ár tulajdonságokkal rendelkezik. Kíváncsi leszek, hogy a jövőben nagyobb figyelmet fordítanak-e majd a tervezésnél a hűtésre, mert ez a gép egyértelmű gyenge pontja, de ami ennél is rosszabb, hogy ha szeretnénk a garanciát megtartani, akkor még a hűtőpad sem segít. Megvettem hozzá egy igen jó teljesítményű hűtőt, amit külön a szellőzőkhöz raktam, és egyetlen fokot sem hűlt vissza. Tehát nem jut be levegő egyáltalán.
Az is látszott viszont, hogy jobb a hűtés, mint a p6812 esetében (tapasztalat), tehát némi javulást már sikerült elérni. De említhetnék más szempontot is ebben az összehasonlításban, pl. jobb anyagokat használtak, csendesebb működés., stb.
Kár érte, jól összerakott gép, nekem semmi sem nyiklott-nyaklott rajta, kijelző szép, billentyűzet nem hullámzik, élmény vele írni. Nem zörgött, nem csörgött semmilyen mozdulatra sem.
Sebaj, legalább a pénzem visszakaptam
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Nioh 2 (PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Búvárkodás
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Androidos tablet topic
- Nem lesz Xiaomi 16
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest