Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• msch

csendes tag

Na megvettem a cooler master notepal u2-t és rögtön ki is próbáltam, hát teljesen le vagyok döbbenve.

Elvileg 10 fokot kellene, hogy hűtsön, na ennél a medionnál mindenesetre 1 fokot sem hűl...Stressz teszt+játék alatt 76-77 fok. Hát ez így nem lesz hosszú életű, pedig nekem legalább 3 évig nem ártana ha kibírná a gép. De ilyen hőmérsékletekkel nem hiszem, hogy ez teljesíthető. Akárhova helyezem a hűtőket, bármelyik szellőzőhöz, sehol sem hűt, ugyanolyan forró levegő áramlik ki. Pedig ahogy láttam kb 2000-es fordulaton pörög. Érthetetlen.

Persze alap műveleteknél nincs gond, olyankor max 42-43 fok, de hát azt meg tudja egy olcsóbb gép is. Nem értem, hogy lehet ilyen rosszul tervezni a hűtést.

Ráadásul pont egy számtech boltban mesélték, hogy ezekkel az nvidiás gépekkel vannak gondok, ha magas hőmérsékletek közt használják. Elgyengülnek a ragasztások, onnantól meg jönnek az érintkezési hibák.

Új hozzászólás Aktív témák