Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gollum
tag
válasz
j.bravo #1642 üzenetére
"Valóban érdemes erősebb vízforgatót venni hozzá? Kb mekkorát? Mi történne, ha feleslegesen erőset vennék? Csak felesleges lenne, vagy a sokszori átforgatás ártana is valahogyan? (tudom, léteznek remek időzítőkapcsolók
)"
Szerintem, erre senki nem tud igazán válaszolni, mert nem gondolnám, hogy bárki is használt itt akár 3 fajta teljesítményű szivattyút, így bármekkorát használ, azt fogja ajánlani, ha neki bevált...
Ami miatt én a nagyobb mellett döntöttem. (Ezt vettem.)
A porszívózáshoz kell a szívóerő, ha nem akarok a gyenge, akkus játékokkal kínlódni.
Jobb lesz a szkimmerhez is a nagyobb teljesítmény.
Kevesebb üzemidő, hamarabb átforgatja a vizet.
Esetlegesen, nagyobb medencéhez is jó lesz.
Ár/érték arány, most annyiért jó vételnek gondolom, a 2/3 teljesítményűek is majdnem ilyen áron mennek, amik elérhetőek.Ez a 4 méteres medencémen, gyakorlatilag átnyomja a vizet a túloldalra, (Még az úszó csíbort is beszívta.
), a papírszűrőzés utáni, elég dzsuvás vizet, 2 nap alatt tisztára szűrte, azóta napi 2x1,5-2 órát megy.
Nem biztos, hogy feltétlenül kell(ene) ekkora teljesítmény, de nem bántam meg, részemről a nagyobb teljesítmény felé billen a mérleg, kiemelve, hogy ez csak az ÉN véleményem.Az SPF-180 is elég lehet(ne), de nem igazán elérhető, vagy csak drágán.
(A jófogáson van fent mindkettő, olcsóbban, de posta nem játszott, nekem meg Budapest messze van.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BMW topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Intel Core i7-13700K Processzor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest