Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balojazz
aktív tag
válasz
Janusz001 #5136 üzenetére
Köszönöm a választ. Mivel már végigmentem az összes lehetséges megoldáson, kivéve a csodazsákot, és mivel azonosítottam, hol hibáztunk a kezdeti kezelésben, már csak egy kis matek kellett. A medencébe 9.5 m3 víz fér, annak a víz- és csatornadíja 5760 forint (kicsit kevesebb, mert a csatornadíjból lejön 10% locsolási kedvezmény, de anélkül számoltam). Úgyhogy leengedem, megtisztítom, és újratöltöm a medencét. Ennek költsége töredéke a további sokkoló vegyszerezésnek meg a csodazsáknak, és sanszos, hogy még az sem lenne megoldás. Tanulság: az első zöldülő jelekre gyorsan kell reagálni: medencefal-kefélés, vegyszeres sokkolás és nappali letakarás a fotoszintézis ellen már 1 db zöld pöttynél, és ha már a víz is elkezd zöldülni, azonnali leeresztés és újratöltés. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Steam Deck
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- VoLTE/VoWiFi
- Gyúrósok ide!
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest