Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
-
PROHARDVER!
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
-
Technoman
őstag
válasz
berbatov2 #7830 üzenetére
Most néztem meg neked. Pld a Galavant.S02E06.WEB-DL.1080p.GladiolusTV epizódhoz csak úgy talált feliratot, hogy ki kellett törölnöm az S02E06 utáni karaktereket. Te is így csináltad?
+ nem tudom, hogy hol, s milyen preferencia szerint keres, de nem találta meg az összest, mert ehhez csak én találtam vagy 3 különféle HUN feliratot. Minden bizonnyal egy bizonyos oldalról szedi, amibe nincs benne pld a feliratok.info oldal.Jó lenne tudni, hogy melyik oldalról tölti be a feliratokat. Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
berbatov2 #7488 üzenetére
Vegyél túlfesz elleni védelmes elosztót. Nekem van 3 Philips, és eddig jól szuperálnak nagyon. A tegnapi nagy viharban 2-3x is kattant az erősítőm, a biztosítékot nem csapta le, de ingadozott annyira az áramerősség, hogy inkább kikapcsolt az elosztó. Ebből van nagyobb is. Meg más márkák is vannak. Ennek erős a fénye éjszaka.
[ Szerkesztve ]
-
-
z123456789
addikt
válasz
berbatov2 #5400 üzenetére
Jukebox-ot engedélyezni kell a menüben.
Aztán a saját médiánél belépsz, kiválasztod hogy melyik mappát szeretnéd bedobni a kedvencek közé, és menü gomb, kedvencekhez ad.
De ha több helyről szeretnéd kezelni a filmeket (NAS, külső, belső meghajtó, PC) akkor javasolt az aggregált jukebox/jukebox+ használata.[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
válasz
berbatov2 #5249 üzenetére
Leszeded a magyar oldalról, kicsomagolod, felnyomod egy usb gyökerébe, rámész a MED menüjében az egyéb alatt a frissítés USB-ről, és kész.
(#5250) bogabi
Az lehet, de ez nem csak nekem volt probléma egy pár hónappal ezelőtt. Senkinek nem ment a youtube pl a 3.06, 3.07-tel ha jól emlékszem.
Illetve most látom hogy ha kiszedte a fix IP-t akkor megint volt net. Nekem is így volt, de akkor meg nem működött az NFS.[ Szerkesztve ]
-
válasz
berbatov2 #5218 üzenetére
Ha NAS-ról megy a film, akkor lehet, hogy a NAS fut ki az erőforrásokból (pl. film mellett egy rakat torrent is fut). Okozhat ilyen jelenséget egy gyengélkedő HDD is (nálam pont ezt játszotta, amíg ki nem cseréltem a gyengélkedő HDD-t). NAS és a MED között erősen javasolt a kábeles kapcsolat (okozhat ilyet nem megfelelő kábel/kábelezés is).
-
z123456789
addikt
válasz
berbatov2 #5173 üzenetére
Bármire. Mondjuk 192.168.1.99-en van az enyém. Azon tuti nincs más.
A NAS-om meg .....1.15-ön. Az sem egy tipikus szám amit mondjuk valami alap funkció használna.
Azért kell, mert így nem osztogat össze-vissza címeket az eszközöknek, hanem kapásból azon a címen keresi.
Olyan nagyon szakmailag nem tudom megindokolni, de nekem már az is elég hogy ez egy bevett szokás. Illetve volt hogy nekem DHCP-n nem érzékelte az NFS-t.[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz
berbatov2 #5173 üzenetére
Hát gondolom a routerednek a címe vagy 0-ra vagy 1-re végződik, szóval a 2-től 255-ig tartományból kiválasztod a mednek az egyiket, a nasnak meg egy másikat.
Fix ip azért jó, mert így a belső hálón könnyen tudsz az eszközzel kommunikálni, például nekem a nas megosztott könyvtárai fel vannak csatolva az itthoni gépeimen, így könnyen hozzá tudok férni a fájlokhoz kívülről. Ezen kívül elő szokott fordulni, hogy a dhpc-n keresztül nem kommunikálnak jól az eszközök.
-