Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
Aktív témák
-
tompa55
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Logitech G513 Carbon mechanikus billentyűzetem, amin a LCTRL gomb tönkrement. A feladat az lenne, hogy az egész kapcsolót ki kellene cserélni, tehát leforrasztani a régit és beforrasztani az újat. A neten tudok rendelni Romer G switchet, de nem tudom egyedül kicserélni. Létezik olyan cég vagy bárki Budapesten, aki csinált már ilyet és vállal is ilyet? Valószínűnek tartom, hogy nem, mivel elég sokat kerestem már és nyomát se találtam, de azért gondoltam, megkérdezem.Kérlek, ne javasoljátok, hogy házilag forrasszam meg és nézzek youtube videót hozzá, nem ez a célom, hanem hogy hozzáértővel megcsináltassam megbízható módon.
Offtopik, de mindenkinek javaslom, hogy kerülje a G mechanikus billentyűzeteket, ez a Romer G valami elképesztő hitvány konstrukció. Négy hártyavékony kis műanyag tüske tartja a keycapet, amiknek kisebb csoda kellene, hogy ne törjenek el. Az enyémen ráadásul a négyből kettő olyan módon tört bele a kapcsolóba, hogy lehetetlen kipiszkálni roncsolódás nélkül.
Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest