Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Olyan nincs, hogy egy vinyón két partició és az egyik 'lassú', a másik nem
Tévedés! Nekem van egy baromi régi 30GB-os Quantum lct10-es vinyóm, még akkor vettem amikor a mérete elg toppos volt (37+áfa, 98-ban vagy 99-ben, nem tudom). Ez eleve egy lowcost, 4200rpm-es (vagy 4500 megoszlanak a vélemények) darab, és nagyon sokat használtam. Nincs rajta badsector, smart szerint semmi baja. Egy partició van rajta, hordozhatónak használom. Írás is olvasás is 300KB és 15MB között ingadozik, több gépben is. Kábel, dms, rack, minden rendben van.
Úgy tűnik attól függ melyik részén van az adat. -
Volkov
senior tag
néztem biosban is, win-ben is. alaplap nem tud többet, asus cusl2c, a vibnyó eg y 7200-as udma 133-as maxtor. első partició tudja is ezt hozni
mindjárt utánnnézek annak a proginak, mert azt nem ismerem.
formázás lehet h meggyógyitaná, de nem tudom hová elmenteni azt a 30 giga cuccostezzel kezdeném én is, ha nem lenne majdnem csurig
reméltem h volt már vkinek hasonló gondja és van vmi fixáló progi vagy vmi ami megcsinálja
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újabb 20db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő