Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Hobby elektronika
- VR topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Dettó. Múlt évben vonatoztam Ausztriában és Németországban. Ami feltűnt kb. fél óra után, hogy a vonat nem zötyög, hanem siklik. Nincs az a tádám-tádám, tádám-tádám.
A tisztaságról, pontosságról inkább ne is beszéljünk. Mikor reggel felszálltam Münchenben, és délután leszálltam Kelenföldön, olyan rosszkedv kapott el, hogy nekem itt kell élnem.
Nagyon komolyan fontolgatom, hogy az egyetemi diplomám után elmegyek innét, kezd a tököm tele lenni. Majd felfogja végre valami nagykutya, ha az utolsó értelmiségi is elhagyja az országot, hogy csinálni kéne valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Analóg fényképezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest