- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Canon EOS DSLR topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én már végiggondoltam miért cisnálják.
Ennyi erővel kimehetnének a szalagmunkások is sztrájkolni, hidd el tapasztalatból tudom, hogy sok esetben jóval kevesebbet keresnek (50-65E nettó) , mint a mávosak.
Mégsem teszik.
Ezenkívűl mondj még egy vállalatot, amely valamely tulajdonának eladásából részesíti a nem tulajdonos dolgozókat!
Mondj még egy vállalatot, ahol idén összeségében 16%os (+6% jelenlegi +10% követelés)béremelést ad a vállalat!
Csak egyet mondj, nekem már az is elég.
Azért nem gondolom jelen esetben normál sztájknaka dolgot, mert itt nemcska a munkáltatójuknak okoznak kárt.
Sokkal nagyobb kárt okoznak nagyon sok emebrtársuknak , felnőtteknek gyerekeknek egyaránt.
Volt egy jó példa.
Laksz x helyen, és előre egyeztetett kontrollra kell vinned a gyereked kórházba .Autód nincs, busszal nem lehet vinni egyéb okok miatt. Hogy viszed el? HM.És ha emiatt baja lesz?Ezenkívűl:
nemzetközi ajánlások szerint közszolgáltatások esetében nem a vállalat, hanem a polgárok, azaz a jelenlegi vasutas sztrájk esetében az utasok igényéből kellene kiindulni.Most a vasutasok csinálják ezt. Szerinted jogos lenne, ha a vízművek alkalmazottai csinánának hasonlót, és pl. elzárnáka vizet?
Akkor nem háborognál?
Fel kell fogni, hogy vannak közszolgáltatások, az ívóvíz , áram, is az, ahogy a tömegközlekedés is. Éppen ezért gondoskodni kell egy minimumszintről, amit kötelesek teljesíteni.Ezért nem értek egyet velük, nagyon nem.
Kaptak szóbeli ígéretet, részvényesek a cégnél (máv, máv start zrt..). Tehát nekik egy egy üzleti tranzakcióból, anyagi juttatás jár!
JÁááááR???? Ha én szóbeli ígéretet kapok arra, hogy átraknak magasabb pozicióba, akkor az már azt jelenti, hogy nekem az jár??? MEg hog ymeg is kapom... UGyanmár. Szó elszáll írás megmarad. Van papírjuk róla? Nincs? Akkormeg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs